2777
2789
عنوان

به نظرتون من زود بچه اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 55 پست
چند سال بعد ازدواج این مهمه یا چند سالتونه الان

سالگرد ازدواجمون یه ماهه بودم

۲۱ سالم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برم تو افق محو بشم😳

ما یکسال عقد بودیم که همونم درگیر دانشگاه و فارغ التحصیلیم بودم بعدم عروسی کردیم چهارماه بعد از عروسی اقدام کردیم تو اقدام اول هم باردار شدم

من چی بگم که هیچی دونفره نداشتیم انگار شوهرمو پسرم یهو باهم اومدن تو زندگیم😂😂😂😂😂😂

دنیا اوردی دیگه الان  برا فکر کردن به اینکه دیره یا زود دیر شده.

از وجودش لذت ببر. کرونا تموم شه مسافرتم می تونی بری ما تا یک سالگی بچه قبل کرونا دو تا مسافرت خارجی رفتیم چندتا هم مسافرت تو کشوری که خودمون ساکنیم

با بچه می شه مسافرت کرد فقط یه کم سختتره

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
اره بابا پارسال ابان داره میشه یه سالش

وقتی از پوشک بگیریش خیییییلی کاراش کم میشه

بعدم شیرین زبونیاش و مهربونیاش دیوونه ت میکنه

نگران نباش به مرور یه بخش پررررنگ زندگیتون میشه و همه چی دوباره روتین میشه عزیزم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

عزیزم من نسبت به بقیه مسایل نمیتونم اظهار نظر کنم اما تجربه دوبار ازدواج یک بار ناموفق و دفعه دوم موفق این اطمینان رو بهتون میدم که در صورتیکه هر دو زن و شوهر پایه هم باشند بچه دار شدن تاثیربدی روی مسایل زناشویی نداره که تا حد زیادی لذت ها رو بیشتر میکنه 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
وا من چی یگم که نوزده سالم بود 😁🙄

منم ۱۹ بودم حامله شدم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

من برم تو افق محو بشم😳 ما یکسال عقد بودیم که همونم درگیر دانشگاه و فارغ التحصیلیم بودم بعدم عروسی ...

😂😂

حودتون میخواستید؟

هر چی بیشتر بمونی بیشتر دوست داری همون بهتر که لذتش زیاد زیر دندونت در نیومده

الهییییییی چقد کلامتون به من ارامش داد اخه میدونی همه سرزنشم میکنن که کی الان بچه میاره میخواستی چی ...

عزیزمی 😘

مگه واس بقیه زندگی میکنی شما؟ چشمت ب زندگیه بقیه نباشه

منم تو فامیلمون هم پسر هم دختر هس ک هنوز ازدواج نکردن ک من ازشون کوچیکترم ولی من ازدواج کردم 

باز تموم اونایی ک ازدواج کردن بچه دارن ولی من هنوز موفق نشدم ک بچه دار شم 21 سالمه و عاشق بچم و دوس داشتم از سن پایین‌تر مادر میشدم 

4 ماهه اقدامم ولی بی نتیجه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

الهییییییی چقد کلامتون به من ارامش داد اخه میدونی همه سرزنشم میکنن که کی الان بچه میاره میخواستی چی ...

عزیزم من ۲۹ ازدواج کردم ۵ سال به بچه فک نکردم چون شرایط مالیمون اوکی نبود،الان تو ۳۴ سالگی باردارم،اما تمام این پنج سالو استرس داشتم که نکنه بارداریم طول بکشه یا نشم،کار خوبی کردی تا سی سالگی بچه اوردی،خیالت راحت شده ازین ببعد سه نفری از زندگی و تفریحاتتون لذت ببرین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه من خیلی جیغ جیغوعه بابا خیلی اذیت میکنه اصلا تو کریر مریر نمیمونه

محل نده اصلا بهش 

من بچم ۸ ماهشه .وقتی بدونم جاش تمیزه شیرشم خورده خابشم کرده داره جیغ میزنه گریه میکنه اصلا و اصلا نگاهش نمیکنم حواسمو پرت میکنم وقتتی چند دقیقه جیغ میزنه میبینه محل نمیدم خودش اروم میشه بازی میکنه