2777
2789
عنوان

به نظرتون من زود بچه اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 55 پست
نه بابا خیلی ها بعد ۶ ۷ سال هنوز نیاوردن تازه خانمه مثلا ۳۷ سالشه

چکیار ب خیلی ها داری شاید خیلی ها خواستن تا 60 سالگی بچه نیارن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
شاید هنوز خیلی کوچیکه

خیر بچه های من بزرگن دخترم 😊

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت عزیزم اینجا یه چیزی بگی محکوم میشی به ناشکری و یا مادر بد بودن منم دلم دونفره بودنمون رو م ...

ای خداااااااا مرسی مرسی مرسی که بالاخره یکی منو فهمید چقد خوب گفتی میدونی من بخاطر این حرفا که تو لایق نیستی چه عذاااااااابی کشیدم

عزیزم ایشالا که این ماه مامان بشی بلخشید فضولی نباشه درس نمیخونی؟ من تازه الان درسم دارم میخونم د ...

مرسی گلم ایشالا

نه دیگه من دو تا دیپلم دارم خاستم برم دانشگاه شوهرم مخالفت کرد 

حالا دیگه اون حوصله ی سابقو ندارم واس ادامه تحصیل ولی هنوز ذوق و شوقشو دارم 

حالا ک با این وضع کرونا دانشگاها معلقن 

فلن صبر میکنم ببینم شرایط چجوری میشه شاید سال آینده ادامه تحصیل بدیم هم من هم همسرم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

ایشالا که هر چی دوست داری و به صلاحته اتفاق بیفته♥️

ممنونم عزیزم همچنین❣️

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿