2777
2789
عنوان

به نظرتون من زود بچه اوردم

340 بازدید | 55 پست

سال ۹۳ تا ۹۵ دوران عقد و نامزدیمون بود پارسال آبان ماه یعنی سه سال بعد بچه اومد 

تو این مدت هم که نبود دو بار مسافرت خارج از کشور رفتیم یبار دبی یبار ترکیه از نظر اقتصادی عالی نیستیم ولی میتونیم نیاز های بچه رو تامین کنیم سینما هم هر ماه میرفتیم موزه رفتیم شمال سالی ۳ ۴ بار رفتیم مسافرت ها با دوستامونم رفتیم خودمون دوتایی یبار بیشتر ولی نرفتیم داخل ایران اونم فقط شهر های شمالی پیکنیکم زیاد رفتیم کلا ولی بازم با این حال هنوزم اون راحتی و اسایشو میخام از دوتا بودنمون سیر نشدم ضمن این که ببخشید اینو میگم قبلا هر موقع هر زمان میخواستیم میتونستیم رابطه داشته باشیم چون من خودم گرم مزاج هستم الان اصلا نمیشه تازه غصه بعدهارو میخورم که خیلی سختتره وقتی بزرگتر بشه اصلا بدم میاد با وجود بچه س ک س کنیم 

خودم در استانه ۲۷ هستم شوهرم ۳۷ سالشه میگم اگر صبر میکردم تا ۴۰ سالگی شوهرمم چیزی نمیشد همش نگران سن همسرم بودم مثلا بعد ۷ سال می اوردم

اخه من یه خواهر ۴ ساله هم دارم خیلی پدرم سرزنشم کرد که چرا انقد زود بچه اوردی میذاشتی ۵ سال میگذشت

همه اونایی هم که با ازدواج کردن هنوز بچه نیاوردن به جز من

خیلی یهویی تصمیم گرفتیم و اتفاقا ماه اول هم شد

وا من چی یگم که نوزده سالم بود 😁🙄

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

من چهارساله ازدواج کردم ی بار مشهد رفتم ی بار کیش بچه هم دوسدارم چون شوهرم همش سرکار وقت مسافرت نداره الانم ک کروناس😑

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان کردی

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓  مانده تم چشم به راحت گل من    💓💓💓 💓    هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓   گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗

واای عزیزم چرا اینقد خودتو سرزنش میکنی 

مگه گناه کبیره کردی ک اینقد ناراحتی☹️

هزاران نفر هستن ک دلشون بچه میخاد خدا نمیده حالا ک به تو داده ناشکری میکنی؟ 

اتفاقن خوشحال باش ک ماه اول گرفته و مجبور نشدی انواع دارو هارو بخوری و سرزنش شی

اگه خونوادت چیزی گفتن بگو اختیار خودمونو داریم دوس داشتم زود بچه بیاریم 

با نظر من بهترین کارو کردی سنتم کم نیس،هیچوقت صبر نکن ک سنت بره بالا بد به فکر بچه دار شدن بیوفتی، چون نمیدونی چقد سختشه اون بچه ک پیر شدن مادر پدرشو فقد میبینه 

مث من... 😔

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم بچه به شما چکار داره 

منم ۹۶ ازدواج کردم تقریبا آخرای اسفند ۹۸ به دنیا اومد دخترم ‌.رابطمونم مثله اوله وقتی بچه خابه میریم تو اتاق در و میبندیم ‌.مسافرتمونم داریم چون بچمو میزارم تو کریر راحت میریم هروقت شیر بخاد میخوره میخابه تو ماشین .راحت بگیری راحت میگذره 

اافاقا دیر هم ادردی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
واای عزیزم چرا اینقد خودتو سرزنش میکنی  مگه گناه کبیره کردی ک اینقد ناراحتی☹️ هزاران نفر هستن ...

الهییییییی چقد کلامتون به من ارامش داد

اخه میدونی همه سرزنشم میکنن که کی الان بچه میاره میخواستی چیکار خودت هنوز بچه ای 😔😔😔تمام اطرافیانم خانمها سنشون بالای سی ساله خیلی وقت هم هست ازدواج کردند ولی بچه نمیارن

خوبه بعد ۴ سال ولی بدون که حداقل تا دوسال ارامش ندادی

خودش ارامشه داشتنش اقدام کردم نشد الان داشتن ی بچه سالمو صالح یکی از خواسته هامه ک ارامش ندارم الان 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید