2777
2789

یعنی رشدش خوب و کافیه. اون امپولم واس ازاد سازی تخمکه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یعنی دوتا فولیکول بالغ داری برای بارداری.اون امپول هم اگه بزنی اگه هنو آزاد نشده باش فولیکول هات ...

امروز دکتر گفت فولیکول ۲۰ و ۲۲ دارم و گفت آمپولhcg بزنم.

حتما باید امروز بزنم؟؟

میشه فردا یا پس فردا بزنم؟؟

امروز دکتر گفت فولیکول ۲۰ و ۲۲ دارم و گفت آمپولhcg بزنم. حتما باید امروز بزنم؟؟ میشه فردا یا پس ...

اگه بزنی بهتر چون ممکن امشب آزاد بشن.اگه میتونی الان بزن و اگه شوهرت آخر وقت هستش.یه شیر موز براش درس کن و گردو بریز توش یه ساعت قبل اقدام و یخ بزار رو بیضهاش بازم یه رب قبل اقدام.اگه هروقت امپول رو زدی پنج شش ساعت بعد اقدام کن

اگه بزنی بهتر چون ممکن امشب آزاد بشن.اگه میتونی الان بزن و اگه شوهرت آخر وقت هستش.یه شیر موز براش در ...

خونه پدرم هستم.

امکانش نیست رابطه داشته باشیم.

همسرم امشب از شهر خودمون میاد شهر پدرم اینا.

خسته س که همین امشب برگردیم خونه خودمون.

بخاطر همین پرسیدم که میشه فردا آمپولو بزنم یا حتما باید امروز بزنم؟؟

خونه پدرم هستم. امکانش نیست رابطه داشته باشیم. همسرم امشب از شهر خودمون میاد شهر پدرم اینا. خسته ...

خو عیب نداره گلم .اگه آزاد بشه معلوم یه ترشح غلیظ از رحمت خارج میشه مث سفیده تخم مرغ.فردا صب  بزن برا ظهر اقدام کن.یه ناهار قوی یا صبحانه قوی بخورین.ان شاالله موفق باشی