2777
2789
عنوان

مامانه دوست پسرم زنگ زده بهم و میگع‌...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 158 پست

ووووی یعنی مامانش ۱۶ سالش بوده بچش دنیا اومده البته اگه بچه اول باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانسو نگا/ ما بودیم مادرش میومد در خونمون گیس کشی را مینداخ/

عای لایک نکنین/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من ۳۷ سالمه و الان دارم (آ) به بچم درس میدم

عزیزم این لابد مامانش به دنیا که اومده. اینو باردار بوده 🤣😂🤣😂

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
من ۳۷ سالمه و الان دارم (آ) به بچم درس میدم

دیر جنبیدی😯😯

۱۰سال بعد ک۳۸سالم میشه ینی متاهلم اصلا😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

اسی دوس پسرت چن سالشه ک مادرش ۳۸ سالشه؟😕

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
۳۶مجرد

بیا😎😎

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊