2777
2789
عنوان

مامانه دوست پسرم زنگ زده بهم و میگع‌...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 158 پست

بهش بگو سلام مامان جون

واای من اول فکر کردم شما خواهرش هستی

چقدر خوب موندی ماشاءالله

بعدش دیگه تمومه

خوشبخت بشید😍

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسرت چن سالشه؟

سوال منم هست

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
بهش بگو سلام مامان جون واای من اول فکر کردم شما خواهرش هستی چقدر خوب موندی ماشاءالله بعدش دیگه تم ...

ای کوفت 😁😁😁😂😂😂

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بعنی مامان دوست پسرت ۶سال از من بزرگتره؟؟؟؟اونوقت من زاییدن یه بچه موندم،نمیتونم🤦‍♀️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

وای مامان رل منم میخاد زنگ بزنه حرف بزنیم🤧😭37 سالشهاونم..... ولی من استرس دارم چه زری بزنم عاخه مثلا زنگ بزنه بگم عشق من خوبه😂؟ 

یا بگم مراقبش باشید مادر جان🤣🤣🤣🤣

بدم میاد از این لوس بازی ها ای کاش منصرف بشه که بعید میدونم

🤦‍♀️😭

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓