2777
2789
عنوان

مامانه دوست پسرم زنگ زده بهم و میگع‌...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 158 پست
حالا اشکالی نداره، ان شا.الله برم سر خونه و زندگیم، بازم راضی ام.

ان شاالله عزیزم😊😊

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون شما خوبی؟پنجشنبه ازمون داری؟

آزمون چی ؟؟؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من همسن مامان دوست پسرتمبعد الان بچم سه سالشه خخخخخخخخ

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

اولا باید ی لباس متوسط بپوشی نه خیلی مجلسی نه خیلی هم ساده ،با یه رنگ ملایم ترکیب توسی صورتی ملایم توسی آبی رنگای جیغ و رنگای تیره ممنوع آرایش غلیظ ممنوع ارایشت مات باشه ،اول از دیدنش خوشحال شو با احترام سلام و احوالپرسی کن بعد با حرفاش با آرامش گوش کن تو حرفش نپر خیلی مودبانه جواب سوالاشو بده و البته صادقانه یواش بخند لبخند داشته باشم خجالتی بنظر بیای جذاب تری 

استخدامی قراردادی هست

من نمی دونستم

نه شرکت نکردم

من شنیدم پرستاری خیلی می خوان که

خودت دوست نداشتی بیمارستانو ؟؟؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خواستگاری که نیست

البته سلیقه ها متفاوت دخترم من دهه شصت اواخر شصت مجددا ازدواج کردم و با یک لباس صورتی کوتاه رفتم دیدن مادرشوهرم البته اون موقع هنوز محجبه نبودم 😊

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗