2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش هیچی نیست ببخشید ولی چنتا جوون که از لحاظ مالی ضعیفن می برن و وعده پورش و بی ام و می دن

خدایی یه نفرم نبودن.. اطراف من از 18 ساله تو فامیلام تا مرد 4 و خورده ای با کلی تجربه رفته تو این کار هی هم اصرار دارن کارشون خوبه

و وقتی میگم علاقه ندارم میگن دلیلت منطقی نیست    .. کلا جواب منطقی به نظرشون اینه که مثل اونا فکر کنی و عضو تیمشون بشی..

یه عادت بدی هم که دارن من تو همشون دیدم مشکلات زندگی آدما رو میارن جلو چششون که احساس ترس بکنی و نگران اینده بشی و درکنارش حرف از 

درامد های بالا 100 میلیون در عرض چند سال میزنن تا وارد بیزینس بشی.. ولی در واقعا من از هرکس پرسیدم همه گفتن تهش هیچی.. 

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 
خدایی یه نفرم نبودن.. اطراف من از 18 ساله تو فامیلام تا مرد 4 و خورده ای با کلی تجربه رفته تو این کا ...

من چند نفرو دیدم رفتن و موفق نبودن و ببخشید بری تو این کار همش باید آویزون مردم باشی من که نت ورکی می بینم فرار می کنم چون فقط می خوان متقاعدت کنن زیر مجموعش بشی یا ازش کالا بخری. 

نه من کسایی رو دیدم که بیشتر از پنج شیش سال تو این کار وقت و سرمایه گذشتن و کلی زیر مجموعه جمع کردن ...

برام عجیبه که وقتی اینقدر این کار سخته و درامی هم نداره چطور پافشاری میکنن که نه بهترین شغل دنیا همینه و میلیاردر میشی وقتی در عمل خودشون هیچی درنمیارن و درواقع دارن خودشونو گول میزنن... حرفاشون ضد و نقیض زیاد داره.. مرسی عزیزم   .. نه من اصلا نمیخوام برم نه استعدادم تو این زمینه است ن حاضرم ریسکشو بپذیرم منتهی همه ی اطرافیانم رفتن تو این شغل اصرار دارن من هم برم.. نمیدونم سر به کدوم جاد بزارم از دستشون.

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 
برام عجیبه که وقتی اینقدر این کار سخته و درامی هم نداره چطور پافشاری میکنن که نه بهترین شغل دنیا همی ...

خواهش گلم اصلا این در مورد زندگیت و آیندته اونا هم تقصیر ندارن اصرار کنن چون اون بالاسریا بهشون فشار میارن ولی تو اصلا کوتاه نیا