2777
2789
عنوان

نهنگ ابی حقیقت داره؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6613 بازدید | 259 پست
انشالا حال دلت خوب میشه اگه اومدیو منم نبودم دوست خوبی هستی دلم برات تنگ میشه جان جانان هرجا هستی مو ...

ممنون عزیز دلم شما هم خیلی خوبی اما نرو دیگه شما هم برمیگردی  باشه موفق باشین ❤️❤️❤️❤️

https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بچه ها اطلاع رسانی کنین هر کی رو میشناسین تگ کنین منم خبر میدم بیان همین جا  ...

قضیه چیه؟

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیه چیه؟

تاپیکو بخون عزیزی

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

دخترا تاپیک بخونین واگه کسیو میشناسید در این مورد اطلاع رسانی کنید ممنون.

@arezooooo_gg  

@دخترمردادی77  

@12kim  

@maryam_77  

@آینوربانو  

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دخترا تاپیک بخونین واگه کسیو میشناسید در این مورد اطلاع رسانی کنید ممنون. @arezooooo_gg   &n ...

😰🌹🌹

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
عزیز خوندی؟

اره گلم ممنون😰🌹🌹

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
اره گلم ممنون😰🌹🌹

خواهش عزیز❤😐

دخترا تاپیک بخونین واگه کسیو میشناسید در این مورد اطلاع رسانی کنید ممنون. @arezooooo_gg   &n ...

مرسی عزیزم که تگ کردی😰❤🌷

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕
@هلن137266   عزیزم بیا من خیلی ترسیدم

عزیزم من الان بررسی میکنم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
باشه مواظب باش

باعث تلقین حالت خودکشی میکنه اصلا وارد نشین  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید