2777
2789

سلام دوستان

آغا بیاین کمکم کنیم تو رو خدا یکسال بدنسازی کار کردم  هدفم حجم دادن به با سنم و پاهام بود و از بین بردن شکمم که البته کم بود انواع حرکات رو انجام میدادم و شکل صحیح حرکتو داشتم بعدش هم تغذیه با پروتئین 

ولی تغییر محسوسی نداشتم فقط بدنم سفت شد

حالا به خاطر کرونا تو خونه ورزش میکنم  3 روز در هفته با وزن بدن  اینقد مکث میکنم که فشار کافی به عضلاتم وارد بشه به طوری که هر بار بعد از ورزش درد عضلانی دارم

امروز دور شکم و دور با سنم رو اندازه گرفتم در کمال ناباوری دیدم 5 سانت به دور شکمم اضافه شده و 2 سانت از دور با سنم کم شده😭 دقیقا برعکس هدفی که داشتم آخه چرا اینجوری شد من که رو عضلات پام خیلی تمرکز داشتم

تو رو خدا بگین جرا اینجوری شد آخه دلیلش چیه که برامن برعکس میشه!!!!!!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون همش تمرین پایین تنه  داشتی  چند روز استراحت داشتی؟۳ روز ورزش باید بین اعضای بدن تقسیم بشه اگه فرم دهی باس ن میخاستی کمی بیشتر  کار میکردی اما نه ۳ جلستو رو باس ن کار کنی اینجور بدتر اب میشه

💜👶❤
عزیزم شما باید بیشتر ورزش قدرتی انجام بدی و قبل و بعد تمرین بخوری ورزش هوازی خیلییی کم انجام‌بده

ورزش هوازی ندارم خیلی

اگه داشتم پس چرا دور شکمم 5 سانت اصافه شده! !!

اسکات و لانگز و اسکات از بغل و اسکات بلغاری و پل با سن و حرکتهای دیگه با وزن بدن و مکث زیاد جوری که فشارو رو عضلات حس کنم دارم 

شاید چون همش تمرین پایین تنه  داشتی  چند روز استراحت داشتی؟۳ روز ورزش باید بین اعضای بدن ت ...

مثلا اگه امروز حرکتهای مربوط به با سن و پایین تنه داشتم دو روز استراحت میکردم و و روز سوم دوباره تمرینای مربوط به پایین تنه

این دو روز مابینش هم یک روز کلا ورزش نمیکردم و یک روزش تمرینای بالا تنه و شکم داشتم

عزیزم الان چند وقته تو خونه ورزش میکنید؟ چه ورزشایی میکنید؟

از اسفند ماه که کرونا بوده تا الان حدود 7 یا 8 ماه تو خونه ورزش میکنم با وزن بدن

بعد از تمرین پایین تنه دو روز استراحت و دوباره تمرین پایین تنه

یعنی دو روز در میان تمرین ما دارم

روز اول 1-اسکات 4 ست 15 تایی در هر حرکت موقعی میرم پایین 10 ثانیه مکث دارم بین ست ها هم 3 دقیقه استراحت

2- پل با سن 3 ست15 تایی موقع بالا رفتن با سن 15 ثانیه مکث بین ست ها 3 دقیقه استراحت

3- بغل پا 3 ست 15 تایی موقع بالا اوردن پا 10 ثانیه مکث دارم و بین ست ها 3 دقیفه استراحت 

یعنی سعی میکنم موقع انقباص عصله 10 تا 15 ثانیه مکث کنم تا به عصلات فشار بیاد 

روز دوم  استراحت

روز سوم تمرین بالا تنه شنا سوئدی ، کرانچ معکوس، شکم خلبانی

روز چهارم تمرین پایین تنه

1-   3 ست 15 تایی لانگز 

2-   4 ست 15 تایی پل با سن

3-   3 ست 15 تایی بغل پا

4- 3 ست 15 تایی اسکات از بغل

میزان مکث در هر حرکت و میزان استراحت بین ست ها به منوال بالا که گفتم

و دوباره روز پنجم استراحت

روز ششم تمرین بالا تنه مثل بالا که گفتم

و روز هفتم تمرین پایین  تنه و به همین منوال .....

میشه خواهشا اگه تجربه دارید بهم کمک کنید دلیلش جیه اینجوری شدم! !؟