2777
2789

من ۱۱ساله ازدواج کردم ۸سال ناباروری داشتم ۴بارسقط کردم ک یکیشون۲۲هفته بودخیلی افسرده ناامیدبودم هرجامیرفتم بچه بودهمه باترحم بهم نگامیکردن حتی غریبه هام بچه هاشونوبه رخمون میکشیدن خلاصه چن بارخواستم جداشم شوهرم قبول نکردواقعا خسته ودرمونده بودم ایمانموازدست داده بودم دیگه هیچ کسوقبول نداشتم شده بودم یه ادم مریض وافسرده وعصبی

خلاصه هرچی داشتیم خرج کردیم تابلاخره بعداز۸سال نتیجه دادوخداروشکرنینیم الان سرپامه داره لالامیکنه😊😍

انشالابحق فاطمه زهرادامن همه منتظراسبزشه انتظارسخته ولی به پایان رسیدنش فوق العاده شیرینه 😊

عزیزم🥺😍

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عززیزم خداروشکر 

خدا حفظش کنه 

قسمت منم بشه الهههیییییییی😀😀😄😄

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

خودم نه ولی زنداییم 10 سال 

خانوم یکی از دوستای بابام هم 25 سال 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

ماهی ک باردار شدی چ داروهایی خوردی؟دلیل سقط هات چی بوده منم سه تا داشتم

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
ببخشید امیدوارم ناراحت نشی نمیشد از پرورشگاه بچه بیارین؟اگه نمیتونستین بچه دار شین؟

بهش فکرکردم ولی شدنی نبود اول ک کلی دردسرداشت بعدم خودم ته دلم راضی نبودودوسداشتم بچه خودموبزرگ کنم وبارداری روتجربه کنم بعدم اطرافیانمون اونقدرادرکشونداشتن مشگل زیادبودعزیزم

ماهی ک باردار شدی چ داروهایی خوردی؟دلیل سقط هات چی بوده منم سه تا داشتم

دلیلش تخمدان ضعیف بودکه نطفه ضعیف میشد

ماهی که باردارشدم گردوباعسل قاطی کردم صبحاخودموشوهرم میخوردیم آمپول هاچ سی جی زدم البته اگه اسمشودرست گفته باشم اخه یادم رفته😅

باقرص لتروزو

دلیلش تخمدان ضعیف بودکه نطفه ضعیف میشد ماهی که باردارشدم گردوباعسل قاطی کردم صبحاخودموشوهرم میخوردی ...

عزیزم منم تنبلی دارم چکار کردی حامله شدی

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀