2777
2789
عنوان

گوشی

77 بازدید | 11 پست

بچه ها من تبلتم هر کار میکنم روی کارت اس دی ذخیره نمیشه ، رمم دارم ولی هر بار رو کارت اس دی می زنم فرداش میپره ، چیکار کنم؟

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشم damaged sd card میاد و گزینه هاش فرمت و کنسله ، کدومو بزنم؟

ع خو نیم سوز شده 

دیگب دردت نمیخوره 

منم عینه همین مشکل و پریروز داشتم بردم تعمیراتی گفت رمت سوخته

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

فرمت بزنی دار و ندارت از کارت اس دی پاک میشه. اگه چیز مهمی توش نداری بزن. کنسل هم بزنی که هیچی نمی شه کلا

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
ع خو نیم سوز شده  دیگب دردت نمیخوره  منم عینه همین مشکل و پریروز داشتم بردم تعمیراتی گفت ...

نه بابا از اول همین مشکلو داشتم تازه رم انداختم

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
فرمت بزنی دار و ندارت از کارت اس دی پاک میشه. اگه چیز مهمی توش نداری بزن. کنسل هم بزنی که هیچی نمی ش ...

اخه فرمت هم میزنم دوباره فردا همین چیزا میاد

نه بابا از اول همین مشکلو داشتم تازه رم انداختم

رمت و یجا دیگ امتحان کن 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

اخه فرمت هم میزنم دوباره فردا همین چیزا میاد

خب پس من ک میگم رمت نیم سوز شده 

آخه از اول که رم انداختم این مشکل وجود داشت

خب باشه 

من یه رم خریدم نو 

هیچی توش نمیتونستم بریزم میپرید

زدم pc زد کارت خراب است