2777
2789

من هر چی درس کنم میخوره ولی غذا های مامانشو دوس نداره برعکس همه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نمیخوره شوهرمن  هیچی نمیخوره همونایی روهم که میخوره ایراد میگیره نمکش کمه نمیدونم ازاین حر ...

دقیقا!!!! 

شوهر من قرمه سبزی و بادمجون و گوجه و پیاز تو غذا مطلقا نمیخوره 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
خدابدادت برسه خیلی بده دیوونه کنندست 

لیست برام نوشته میگه ایام هفته اینارو درست کن😂😂😂

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
چطور چه جوره مگه

یبار نشسته بود داشت تعریف میکرد پشما م ریخت 

اندازه پیازا باید یکی باشه کوچیک بزرگ باشه نمیخوره 

سالاد شیرازی گوجه و خیار و پیاز باید یه اندازه باشه

کاهوی درشت تو سالاد نباید باشه

برنج باید دون و پخته باشه

ماهی ،میگو،مرغ، گوشت نمیخوره

از هر گونه کوکو و کتلت بیزاره

ماکارونی دوست نداره 

رشته پلو نمیخوره 

از هرگونه میوه تو عذا متنفره مثله آلبالو پلو و ....

الویه رو ب هیچ وجه با نخود و هویچ و .... نمیخوره

تن ماهی و ب زور با قارچ کبابی و فلفل و لیمو سنگی میخوره 

سوسی و کالباس ب هییییچ وجه

عدسی و آش و ... غذا نمیدونه 

سالاد ماکارونی و سالادایی شبیه ب اینو نمیخوره 

بادمجون و کدو ک هیچ

بازم بگم یا هنوز فک میکنی شوهرت بدغذاس؟😂

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

ما کلا خونمون چند تا غذا داریم

عدس پلو.قیمه.قرمه.انواع پخت مرغ بجز لای برنج.چلو گوشت و ماهی همین😕😕دیگه خیلی همت کنه کباب تابه ای هم بخوره

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم

من که شوهرم خوبه ولی یه شوهر خواهر سابق داشتم خیلی حساس بود آبجیم هر جا میرفت مجبور بود بره کمک غذا درست کنه آقا غذاش رو بخوره. تازه همیشه بهترین قسمت هم براش جدا میبرد میذاشت

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من😑همسرم پیاز باشه توی غذا لب نمیزنه 😕قارچ دوست نداره 😕بادمجون دوست نداره 😕مرغ دوست نداره و نمیخره. 😕سالادالویه دوست نداره 😕کوفته  زیاد دوست نداره 😕دولمه زیاد دوست نداره  😕و ....................

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
یبار نشسته بود داشت تعریف میکرد پشما م ریخت  اندازه پیازا باید یکی باشه کوچیک بزرگ باشه ...

پس چي ميخوره شوهرت دقيقا هوا ميخوره🙄

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
یبار نشسته بود داشت تعریف میکرد پشما م ریخت  اندازه پیازا باید یکی باشه کوچیک بزرگ باشه ...

شوهر من از اینی که گفتی خیلی بدتره خییلی واقعا از دستس کلافه شدم همین غذا شده موضل زندگیم گاهی فک میکنم با این کارهاش عمدا داره منو اذیت میکنه 

شوهرم و برادرش و خواهرش.... کلا دست مادرشوهرم درد نکنه با این بچه بزرگ کردنش....😐😐😐😐

شوهرم حبوبات و غذاهای یکم ترش و ملس و اینا نمیخوره 😑

برادرشوهرم به هیچ عنوان پیاز نمیخوره... چه سرخش کنی چه بندازی تو آب مرغ و گوشت و اینا و گوشت گوسفندم نمیخوره

خواهرشوهرم لبنیات پاستوریزه میخوره فقط 😑 پاستوریزه هم نباشه یه اه و پیفی راه میندازه که حال مارو هم بهم میزنه  

من هر چی درس کنم میخوره ولی غذا های مامانشو دوس نداره برعکس همه

شوهرمن هم مامانش دستپختش خوب نیست انقدخونه مادرش این ومیخورم اینونمیخورم کرده که حالا عادت شده براش خونه خودمونم همینطوره