2777
2789
عنوان

بيايد نظر بديد بهم خواهريا

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 45 پست
اره خيلي جالب بود  منم بك عكس ازبچگيم بغل پدرم دارم واقعا زيبا ميشه اگه بشه

😍

من می خوام طرح دو دست داوینچی رو بزنم... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدی میگم. شما که مختاری با بدنت هر کاری بکنی نه به من نه هیچکی ربطی نداره. منطورم تو دینه.حرامه ...

نه والا نميدونم پيگيري نكردم هيچوقت چون دقتي نداشتم بهش  بگذار گوگل كنم بهت ميگم هرچي فهميدم رو 

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
واييي نزار اينا رو خيلي خوبننننننننننن اين ست بزني جذابه به نظرم

کلا یه معنی خاص داره این طرح توی ذهنم... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
نه جدی میگم. شما که مختاری با بدنت هر کاری بکنی نه به من نه هیچکی ربطی نداره. منطورم تو دینه.حرامه ...

من كه سر در نميارم اين لينكه اولين بود تو سرچ https://www.tabnak.ir/fa/news/836623/احکام-خالکوبی-و-تاتو-در-اسلام-از-دید-مراجع

اره قشنگه مخصوصا ظريفش

تو یکی از پیج های اینستاگرام طرح ظریفش رو دیدم 

خیلی زیبا بود... 👌👌👌

جاي بزن كمتر به چشمت بخوره اينطوري امكانش كمتره دلزده بشي

اسی جون من طرح هارو دوس نداشتم.

منم عاشق تتوام😍😍

قرار بود برم ک این کرونا لعنت شده اومد،ولیییی میرم تا چندماه آینده.

من میخوام کنار ساق پام ی پروانه کوچولو بزنم😍

راستی اگ زدی،صدام بزن بیام ببینم چجوری شده‌.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

تو دین،میگن دزدی هم حرامه.تهمت هم حرامه.و........

ک اگ بگم میترکم.

حالا این تتو این وسطا گم و گوره.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

اسی جون من طرح هارو دوس نداشتم. منم عاشق تتوام😍😍 قرار بود برم ک این کرونا لعنت شده اومد،ولیییی م ...

باشه گلم حتما صدات ميزنم

باشه گلم حتما صدات ميزنم

مرسییییی😘😘😘😘😘

چه جالب.مشکلی نداره پس.من فکر میکردم مشکل داره. منم برم بزنم

من كلا نميدونستم چون اهميت نداشت برام پيگيريش نكردم 

پيشاپيش مبارك