2777
2789
عنوان

صدام مردونههه شدهههه

145 بازدید | 22 پست

نمیدنمم دلیلش چیههه ولی صدام داره قشنگ مردونه میشههه خیلی صدام کلفت شده .. انگار ک کلییی تستوسترون زدم😂😂💔

راهی هست صدام بهتر بشه!!؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قبلا صدات نازک بوده بعد داره تغییر میکنه؟چندسالته؟

ببین من خیلیی صدام و تغییر دارم به نظرم بخاطر همینه 

اولش که کل معلما و.. میگفتن صدات کاملا شبیه گوینده خبره 

وقتی روخوانی میکردم و قشنگ دلمه و اینام میکردم ولی صدای خالش خودم نبود .. بعد صدام نازک شد.. خیلیی در حدی که مثلا ی ناشناس زنگ میزد انقد از صدام خوشش میومد که حاضر بود همونجا باهام اوکی بشه🤣💔 بعددد صدام الان اینجوری شده نمیدونم چرااا

۱۷ سالمه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منم صدام خیلی خشن و خش دار شده.قبلا خیلی صدام لطیف و قشنگ بود راهی نیست درست بشه‌؟

بآید بری دکتر،حنجره رو بررسی کنن،شاید تارهای صوتی مشکل دارن،به هرحال باید برید پزشک ببینه،فکر نمی‌کنم درمان خانگی داشته باشه

ولی اگر تو سن بلوغ باشه خب بعد یه مدت درست میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
بآید بری دکتر،حنجره رو بررسی کنن،شاید تارهای صوتی مشکل دارن،به هرحال باید برید پزشک ببینه،فکر نمی‌کن ...

نه من۳۰سالمه .دختر بودم صدام محشر بود تو متاهلی بس جیغ و داد کردمو گریه کردم صدام خش دار و زشت شده.انقد غصه میخورم