2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 60 پست
زن متاهل هر سه سال باید پاپ اسمیر بده یعنی جرو پروتکل های پزشکیشونه منکه با کمال ناراحتی دادم قبل ...

میشه بگی چیکار کردی ک رفت کلن تو زندگیم تاثیرگذاشته خیلی میترسم برا بارداری 

تو باردارشدن اول مشکلی نداشتی؟

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیکار کردی ک رفت کلن تو زندگیم تاثیرگذاشته خیلی میترسم برا بارداری  تو باردارشدن اول ...

ده سال پیش بود یادمه فکنم سه دوره قرص خوردم

بعد دیگه کاری نکردم و بعد پنج سال بااولین ماه باردار شدم

دکتر زنان خیلی خوب و ماهر برو. من پیش یکی از بهترینای شهرمون رفتم

بعدیکه باردار شدی دیگه مهم نیس پیش هر زنانی بری خوبه فقط خلوت باشه که اذیت میشه زن باردار

ده سال پیش بود یادمه فکنم سه دوره قرص خوردم بعد دیگه کاری نکردم و بعد پنج سال بااولین ماه باردار شد ...

مرسی خیلییی امیدوارم کردی پریودم منظمه از اونا نیستم ک با قرص و امپول پری بشم 

ایشالا منم مث شما ماه اول جواب بگیرم

مرسی خیلییی امیدوارم کردی پریودم منظمه از اونا نیستم ک با قرص و امپول پری بشم  ایشالا منم مث ش ...

اره منم در حد حداکثر یک هفته جابه جا میشه

سونو هم همینو گفت که چیز مهمی نیس وقتی که یک ناه و بیشتر پری نشی مهمه

مرسی خیلییی امیدوارم کردی پریودم منظمه از اونا نیستم ک با قرص و امپول پری بشم  ایشالا منم مث ش ...

ولی واقعا معجزه بود ناه اول بعد پنج سال جلوگیری باردار شدم

معمولش اینه تا یکسال حتی طول بکشه واس همین رها کن بهش فکر نکن بسپار خدا برات موعد مناسبشه بذاره

ولی واقعا معجزه بود ناه اول بعد پنج سال جلوگیری باردار شدم معمولش اینه تا یکسال حتی طول بکشه واس هم ...

خداروشکر زود جواب گرفتی..من هنوز عقدم ولی غصه اتفاقی ک نیفتاده رو دارم میخورم

اینجوریم بدتر میشم دیگه بهش فکر نمیکنم تا وقتش

با اجازه از استارتر عزیز

می دونم خیلی از کاربرای نی نی سایت در انتظار نی نی هستند به همین خاطر تاپیکی با عنوان نکاتی برای بارداری و جلوگیری از سقط زدم امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5700135/راه-حلی-برای-سقط-و-ناباروری?page=1

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

[QUOTE=172031863]سلام عزیزم بله خداروشکر همون موقع که سونو دادم و گفت پلی کیستیکی باردار بودم!!! اینقدر مطمئن بودم ب ...[/QUOTخداروشکر  بازم خوبه شما یه بچه داری خداحفظش کنه واست.  منم پلی کیستیکم و تنبلی دارم و 28 سالمه و 2 ساله ازدواج کردم .  3 ماهه اقدام کردم نشده دارو هم مصرف میکنم ماه اول خیلی امیدواربودم ولی الان بعد3 ماه واقعا نگرانم...