2777
2789
چه قضاوت مهربونانه ای .... گاهی حس میکنم انگیزه کافی برای تغییر شرایط ندارم یا چی نمیدونم .... یا ش ...

منم همینطوریم تقریبا

ولی خب همیشه حس می کنم چون پدر و مادرم خییلی سختی بهمون دادن و زمان مجردیم زندگی خوبی نداشتم.بخاطر همین زندگی با همسرم رو با تمام وجود دوست دارم

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قضاوت مهربونانه ای .... گاهی حس میکنم انگیزه کافی برای تغییر شرایط ندارم یا چی نمیدونم .... یا ش ...

منم همینجوریم

بقیه بهم میگن سرخوش اما من به خودم میگم عاقل

چون من می دونم زندگی درک کردن همین خوشبختی های کوچیکه

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
بله دقیقا منم انقدر سختی کشیدم که الان با یه ظرف شستن و تمیز کردن سینک ظرفشویی احساس می کنم خیلی خو ...

منم سختی کشیدم

الان راحت ترم

ولی فکر سختیای گذشته و عذابایی ک کشیدمو چطور از خودم دور کنم؟

و خدایی که در این نزدیکی است
همسرم مرد خوبیه واقعا ...خداروشکر

پس شک نکن دلیل اینکه زندگی رو دوست داری همسرته💓

وگرنه اگر همسرت بد بود مثل من روزی صد بار آرزوی مرگ میکردی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
منم سختی کشیدم الان راحت ترم ولی فکر سختیای گذشته و عذابایی ک کشیدمو چطور از خودم دور کنم؟

من از خدا خواستم گذشته م رو مث معجزه از سرم بندازه بیرون

و دقیقا خدا معجزه کرد و بهش فکر نمی کنم

از خدا بخواه عزیزم برای خدا کاری نداره

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
پس شک نکن دلیل اینکه زندگی رو دوست داری همسرته💓 وگرنه اگر همسرت بد بود مثل من روزی صد بار آرزوی مر ...

همسر من خیلی بده ولی من زندگی رو دوست دارم

من از خدا خواستم گذشته م رو مث معجزه از سرم بندازه بیرون و دقیقا خدا معجزه کرد و بهش فکر نمی کنم ا ...

واقعا این تنها راهیه ک نرفتم

مممون عزیزم

دعام کن

و اگر میتونی کمی بیشتر توضیح بده

رابطت با خدا در چ حده؟

و خدایی که در این نزدیکی است
همسر من خیلی بده ولی من زندگی رو دوست دارم

خوب از زندگی سیرت نکرده حتما

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
عااااالی بود دختر تموز😍😍😍😍

فدااات ❤ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم!
بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می ارزد که خودمان باشیم.
تا زمانی که رفتار ما و تصمیم های ما به کسی آسیبی نمیزند ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند.

اریک‌ فروم

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤
شاید هم اینقد قبلا سختی کشیده که همین جیزا واسش آرامش و خوشی هست البته منم بخاطر سختیهای مجردیم تقر ...

دقییییییییقا همه و همه و همه راجع به من همین فکر رو میکنن ....

گاهی شوهرم میگه اگه من نمیدونستم توی چه خانواده ای بزرگ شدی فکر میکردم خیلیی توی فشار بودی که انقدر به خوشی های کم و کوچیک راضی ای ...

اما واقعا رفاه خونه ی پدرم خیلییی بالاتر از خونه خودم بوده ....

نمیدونم چرا اینجوری ام من

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
برای داشتن دل خوش هیچ وقت شکر نکرده بودم ش  ... کارمو اضافه کردی که

من یوقت فک میکردم ارشد که بگیرم دیگه حس میکنم خوشبختم بلد گفتم هروقت برم سرکار هروفت..... دل خوش خیلی نعمت بزرگیه. البته من خودم خوبم انقد شوهرم کمال گراس رو منم تاثیر بد گذاشته