2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم خوبه ،اگه خدایی نکرده یه روز پاشی یکی از همین‌چیزا یه ذره لنگ بزنه آدم اونوقت معنی بدبختی و میفهمه،هر چند که خوشبختی  و رفاه خیلی خیلی بیشتر از این حق مردم ماست 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
چون تو عاقلی و معنای واقعی زندگی رو فهمیدی

شاید هم اینقد قبلا سختی کشیده که همین جیزا واسش آرامش و خوشی هست

البته منم بخاطر سختیهای مجردیم تقریبا اینطوریم

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
تو فرشته ای  اشتباهی افتادی تو زمین

چه قضاوت مهربونانه ای ....

گاهی حس میکنم انگیزه کافی برای تغییر شرایط ندارم یا چی نمیدونم .... یا شاید احمق بنظر برسم ...

ولی هر لحظه که گاز رو روشن میکنم انگار اولین باره آتش رو کشف کردم اونجوری خوشحال میشم

یا وقتی همسرم با نون میاد خونه انگار من از قحطی های آفریقا با مردی ازدواج کردم که هر روز نون داغ میاره ....

وقتی بچه مو میبینم حس میکنم زنی ام که بیست سال در صف ناباروری بوده ....

نمی دونم چرا 

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
شاید هم اینقد قبلا سختی کشیده که همین جیزا واسش آرامش و خوشی هست البته منم بخاطر سختیهای مجردیم تقر ...

بله دقیقا

منم انقدر سختی کشیدم که الان با یه ظرف شستن و تمیز کردن سینک ظرفشویی احساس می کنم خیلی خوشبختم

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
ولی خودت گفتی فک کنم  دیوانه ای پس دوست داشتن این زندگیرو دیوانگی دانستی و بار منفی داد به حرفه ...

اخه در این دوست داشتن تنهام ....

هیچ کس باورم نمیکنه ...هیچ کس

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏