2777
2789
عنوان

عروسمون باز حاملس ای خدااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 112 پست
هرجا میرن دو روز بعدش همه سردرد میگیرن انقدر جیغ و داد دارن  پرستار گرفتن هیچکدوم بیشتر از یه ...

واقعا اینا چجوری توانشو دارن 

من سه سال پیش باردار شدم هنوزه که هنوزه یاد دردایی که کشیدم تو اون نه ماه و بچه داری بعدش میوفتم تن و بدنم میلرزه 

واقعا به بدن خودشونم رحم نمیکنن

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغازه داره باور میکنی زنش باشاگردش دوسته و چندبار چند نفر مچشونو گرفتن بمازنگ‌زدن ما ماست مالیش کردی ...

پس شمام مقصرین میذاشتین داداشت بفهمه .حالا که اینطوریه حتما آزمایش دی ان ای بگیره بچه ی مردمو بزرگ نکنه

واقعا اینا چجوری توانشو دارن  من سه سال پیش باردار شدم هنوزه که هنوزه یاد دردایی که کشیدم تو ا ...

با خودش کاری ندارم 

من بدبخت شدم 🥺🥺

تنهایی نمیتونه بزرگ کنه اخه .بچه هاش یکسره خونه مان 

الان که باردار شده دیگه من باید از این خونه برم وگرنه مامانم که به اینا نمیگه نیان 

این جاریه منه 

با لباسای این و اون و تیغ زدن خانواده شوهرشو اینا زندگی می کنن  روزی نیست تا پای طلاق نرن شوهرشم دائم الخمر وتنبله اما سومی رو هم اورده اونم خودش خواسته 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
خاک بزسرش داداشت بچه هارو بگیره ب اونم بگه هررری

بچه هارو میگه نمیذارم صداشونو بشنوین راستم میگه اون بچشو تاالان نذاشته عمه هاش حتی صداشو بشنون چ برسه ببیننش وقتی همه داشتن براشوهرش گریه میکردن روز بعد فوت شوهرش این وانت برده وسایلای شوهرشو برده خونه خواهرش قایم کرده دیگه فکر کن

با خودش کاری ندارم  من بدبخت شدم 🥺🥺 تنهایی نمیتونه بزرگ کنه اخه .بچه هاش یکسره خونه م ...

اخی عزیزم 

چقدر بعضی ها با کاراشون رو اعصابن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

این جاریه منه  با لباسای این و اون و تیغ زدن خانواده شوهرشو اینا زندگی می کنن  روزی نیست ...

چقدر بد و با تمسخر در مورد جاریت حرف زدی... ایشون اگه توانایی مالی داشت، از این و اون لباس نمیگرفت

شمام یکم روی خودت کار کن

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare