2777
2789
عنوان

کیا دیرزو و امروز مصاحبه بودن

137 بازدید | 23 پست

سلامممم    بیاین بگین چ کردین   ؟   چی شد چطور بود 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
خوب بود  من پولو واریز کردم فیشو تحویلشون دادم ولی الان دیدم پول برگشته به حسابم استرس گرفتم

سلام عزیزم  مصاحبه فرهنگیان بودی؟

چیا ازت پرسیدن   سوال سختی باهاشون بود 

احکام خصوصا 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود  من پولو واریز کردم فیشو تحویلشون دادم ولی الان دیدم پول برگشته به حسابم استرس گرفتم

مهم فیش بوده که نشون دادی ولی یه چک بکن با بانک 

میشه به من بگی چیا ازت پرسیدن 

هر چی یادته بگو 

چقدر طول کشید ؟

من

سلام عزیزم مصاحبه فرهنگیان بودی؟

چطور بود ؟   سوالاتشو یادته ؟  احکام و اینا 

لطفا بهم بگو 

سلام عزیزم  مصاحبه فرهنگیان بودی؟ چیا ازت پرسیدن   سوال سختی باهاشون بود  احکام خصو ...

خیر سخت نبود 

وضو

تیمم 

وضوی جبیره 

نمازو ذکراشو بدون

دلیل اینکه معلمی روانتخاب کردی

حدود حجابت

فرق نماز جمعه د فرادی

ولی فقیه و وظایف ما دربرابرش 

و اینجور سوالا اینا سختاش بود 

اصلا سخت نیس 

اگه ندونستی چیزی رو هول نکن بگو ببخشید حضور ذهن ندارم

⚘دوستای گلم لغوکاربری کردم بهتون هرازگاهی پیامک میدم .
مننن فردااا دارمممم یاحسینننن

سلام عزیزم   ان شالله موفق باشی 

یه نکته مفید به من بگو  

سلام عزیزم   ان شالله موفق باشی  یه نکته مفید به من بگو    

انشالله

کی مصاحبه داری

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
خیر سخت نبود  وضو تیمم  وضوی جبیره  نمازو ذکراشو بدون دلیل اینکه معلمی روانتخاب ...

مرسی عزیزم  اونجا که گفتی فرق نماز جمعه و فرادی        میشه یکم واضح  برام بگی 

انشالله کی مصاحبه داری

فردا

من خوزستانم تو کجایی؟

سلام عزیزم مصاحبه فرهنگیان بودی؟ چطور بود ؟   سوالاتشو یادته ؟  احکام و اینا  لطفا ...

اصلا سخت نبود

اصول دین

فروع دین

سلام و تشهد گفتم

ارکان نماز 

ولی فقیه 

روزه میگیری

دعای روز اربعین(سختش این بود)

سوالاش خیلی راحت بود نگران نباش

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
تهرانم

یه سوال ازت میپرسم دقیق جواب بده خانم   

چند نمونه از اطاعت های ما از ولایت فقیه را نام ببر