2777
2789
عنوان

حساسيت شديد به دكلره

8826 بازدید | 9 پست

بچه هاا من بعده ده سال موهام دكلره كردم البته سه ماه پيشم پيش يه اراشگر معروف و كار درست انجام دادم هيچي نشد ديروز ولي وقتي انجام دادم سرم و گردنم بدجور گرفت غدد لنفاويم يجوري شدم سه تا هم انتي هيستامين خوردم. تازه

امروز صبح پيشونيم ورم كرد خيلي رفتم دكتر يه امپول بتامتازون و يه ضد حساسيت ديگه زد قرصم داده هيدروكسي زين ولي الان بدتررر شدم😭😭😭 زده به چشمام داره ورم ميكنه تو رو خدا كسي تجربه داره بياد بگه چيكار كنم 

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جذب پوستت شده باید صبر کنی تا التهاباش از بین بره همون آمپول کافیه 

تو رو خدا چند روز بعد خوب ميشه ؟

جاری من کلا تو اریشگاه غش کرد رفت دگتر دارو داد گفت موادش خوب نبود بهت نساخته

واي اونم ورم كرد نميدوني چياا بهش دادن چند روز طول كشيد من الان خونه دوستمم مامانمم بفهمه اينشكلي شدم ميكشتم😭

بستگی به ایمنی بدنتون داره ، امروز آمپول زدین؟ ولی معمولا تا دو سه روز کامل خوب میشه زیاد هم کو ...

بله ديروز زدم برام هيدروكورتتيزونم نوشته گفته بدتر شدي بيا وريدي بزن ولي سيستم ايمني من خيلي پايينه ميترسم بزنم امروز .. صبح پاشدم زيره يه چشمم وحشتناك ورم كرده 

سلام وقتتون بخیر

ببخشید تو یکی از تاپیک هاتون گفته بودین جای کرایو تراپیتون سیاه شده و جاش مونده

من دوماه پیش کرایو تراپی کردم ۴ تا زگیل رو پام داشتم و جاش قهوه ای تیره مونده 

برای شما جاش از بین رفت؟ چقدر طول کشید از بین بره و چیکار کردین برای از بین بردنش؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد🙏🏼