2777
2789

دوستان عزیزم برا حساسیت فصلی چه قرصی دارویی پیشنهاد میکنید که خودتون هم نتیجه گرفته باشید من فقط زمستون حالم خوبه بقیه فصلا همش خارش گلو آبریزش بینی شدید لدفااگه چیزی می دونید یا اطلاعی دارید کمک کنید😢😢⁦🤦🏻‍♀️⁩خسته شدم😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عوارضش رو بدنم زیاده کاملا بی حال میشم نمیتونم از جام پا شم 😐 همش خوابم

آره خیلی خواب آوره 

من به گرد و خاک حساسیت دارم از مجبوری میخورم وقتی حساسیت منو میگیره 

برو دکتر یک قرص دیگه بود اسمش یادم نیست عوارض کمتر بود

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
آره خیلی خواب آوره  من به گرد و خاک حساسیت دارم از مجبوری میخورم وقتی حساسیت منو میگیره  ...

شهرمون دکتر خوب ندارع واقعا تو شرایط کرونایی میترسم دکتر برم دیگه از این قرص هم نمیتونم بخورم خیلی حالمو بد می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم 🥴🤒

قرص زاتیدن خارجه اگه پیدا کنی عالیه.قرص لوراتادین هم خیلی خوبه.و یک آمپول شیری هفته ای مخصوصه حساسیته اونم عالیه.راستی اسپری بینی فلوتیکازون هم خیلی خوبه

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.