2777
2789

دعوام نکنیناااا

قرار بود بریم شمال. به دخترم قول داده بودیم از یک ماه قبل ولی من و همسرم به خاطر کرونا میگیم نریم 

حالا میخواییم بسته شدن جاد ها رو بهانه کنیم ولی دخترم بلاس میره سرج میکنه اینترنت 

طفلکی بچه م از قبل عید توی خونه س

به نظرتون چی کار کنم 

خببببب به جاش یه کلاس مجازی ثبت نامش کنین مشغول شه مثلا کلاس سیاه قلم یا زبان فرانسوی و اینا و تشویقش کنین

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه چهار بار رفتم تا حالا ولی ماشین خودمون غذا از خونه مواد غذایی از خونه. جاهای شلوغ پیاده نشدیم. ماسک و ضدعفونی هم داشتیم شکرخدا گوش شیطون کر باشه چیزی نشد رعایت کردن مهمه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

باهاش مثل یه ادمی ک درک میکنه رفتار کنین و بهش بگین دلیلش فلانه و اینا ولی درکت میکنیم حوصله ات سررفته برای همین تصمیم داریم ی کلاسی ک دوست داری ب جاش ثبت نام کنیم تا مهارتتم بالا بره

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من سه چهار بار رفتم تا حالا ولی ماشین خودمون غذا از خونه مواد غذایی از خونه. جاهای شلوغ پیاده نشدیم. ...

اره فامیل من هم میرن 

ولی ما ترسیدیم والا 

الانم من نگرانم چون میگن که بدتر شده همه چیز 

اگه کرونا بگیره بهتره یا تو خونه حوصلش سر بره؟ نرید اقا نرید

نمیریم خواهرجان 

بگو این بچه چی بهش بگم 

دیروز یک سری بغضکرده که چرا دوستام میرن هیچی شون نمیشع ولی منو نمیبرین