2777
2789

اگه کسی از پرورشگاه بچه بیاره بعد بچه دار شه امکانش هست بچه خودشو بیشتر از اونی که آورده تو دلش دوست داشته باشه؟؟؟ 

بله عزیزم امکان داره چون اون بچه یه غریبه هست و اینیکی بچه خودت 

تا مطمعن نشدید که صلاحیت ندارید یا ممکنه باردار بشید بچه از پرورشگاه نیارید

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکیو میشناختم بچه اورد از پرورشگاه چن سال بعد خدا بشون دختر هم داد،بعد اون پسره ک از پرورشگاه اورده بودن پزشکی قبول شد خیلی باعث افتخار وسربلندی خانواده دخترشون هم پشت کنکوری بود دیگ خبر ندارم ازشون

جاری خواهرم ۲۰ سال بچه دار نمیشد همسرش مشکل داشت و قبلا هم یه بار ازدواج کرده بود که خانم اولش به خاطر همین موضوع طلاق گرفت بعد از ۲۰ سال یه دختر از پرورش گاه آوردن یه مغازه به نامش کردند با اینکه خانمه دیگه اصلا سن بارداریش تموم شده بود دوباره باردار شد و یه دختر آورد خواهرم میگه نمیزاره آب تو دل دختر بزرگه تکون بخوره میگه خیلی بهش محبت میکرد حتی یه بارم باهاش دعوا نکرد خواهرم میگه میگفته این امانته نباید کوچکترین سختی بکشه خلاصه الان دخترا هردو ازدواج کردن و هردو خوشبختن و هردو پزشکن