2777
2789

💙💙💙 قوانین مهم ختم💙💙💙

1_این ختم ان شالله روز چهارشنبه 30 مهر شروع می شه

2_ختم یه کار دلی هست کسی مجبورتون نکرده کسانی که گفتن هستن باید تا اخر کار باشن و حق الناس گردنشونه و حلالیتی در کار نیست  اگه نخونن پس دقت کنید اونایی که سرکار می رن  بچه دارن اسباب کشی دارن و... فکراشونو بکنند  

شمارو به هرچی می پرستید قسمتون میدم  هرکسی اهل خوندن نیست  یه روز می خونه دو روز نمی خونه ادم مسئولیت پذیری نیست  نه وقت خودشو بگیره نه وقت مارو  خودش بره تنهایی هرجور دلش میخواد بخونه اینجا کار گروهیه و باید تابع نظم و قانون بود

3_حتما حداقل باید از 4 روز یه باربیایید لایک کنیدکه  خوندید و باید تا قبل از اذان مغرب بخونید و تمام کنید

اونایی که نت ندارن یه فکری بکنن

بعد 10 روز از ختم اونایی که تو این 10 روز  نیومدن لایک کنند و خبر بدن حذف می شن دیگه پیام نمیدم  چرا نیستین  برا حاجت روایی خودتون نباید من التماستون کنم

4_چون قراره اونایی که اطلاع نمی دن حذف کنم تعداد نفرات بیشتر از 40 نفر هستن ممکنه ختم 55 روز طول بکشه پس دقت کنید

5_اول و اخر ختم و اون روزی که تو لیست اسم شما نوشته شده باید صدقه بدید

6_حاجت فقط یه یک چیز می تونه باشه

7_کسانی که تمایل دارن می تونن اسم و حاجت خودشونو بنویسن که منم تو لیست بزارم

8_ کسانی که منصرف شدن باید تا قبل 27 مهر بگن

9_قبل  شروع به خوندن  یه سلام به اقا  امام حسین (ع) بدین السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین السلام علیک و رحمت الله و برکاتو  تو امضامم هست وسعی کنید با وضوع رو به قبله با توجه به معنی بخونید تو این دوران ختم تا اونجا که جا داره کارای مثبت انجام بدید و حداقل گناه نکنید

10_اونایی که قراره عمل جراحی برن یا موضوعی پیش اومده نمی تونن بخونن باید باید نائب بگیرن که ختم شکسته نشه و اونایی که لغو کاربری شدن باید سریع یه کاربری جدید درست کنن بپیوندند به ما  یا بلاخره یه راه پیدا کنن خبر بدن یام تو این مدت مواظب رفتارشون باشن که لغو کاربری نشن چون من حذفشون می کنم اگه نیان و ماجرای الناس گردنشون میمونه

و دراخر این ختم تقدیم می شه به 124000پیغمبر 12 امام تمام شهدای کربلا از جمله اقا ابوالفضل عباس اقا علی اصغر اقا علی اکبر و تمام خانم های بهشتی که خانم فاطمه خانم خدیجه  خانم زینب خانم رقیه خانم ام البنین خانم ام الکلثوم خانم مریم خانم معصومه خانم اسیه و تمام زنان و دختران و خواهران مومن این امامان و پیغمبران و شهیدان و تمام بهشتی ها که یادم رفت اسمشونو نام ببرم

التماس دعا از همه اتون دارم ان شالله خدا رو قسم میدم به خون امام حسین به دلشکسته امام علی بعد خانم فاطمه این ختم بی جواب نمونه هیچ کس دست خالی از اینجا نره ان شالله تمام اعضای هر شش گروهم سال 1400 شب نیمه شعبان کربلا باشیم صلوات 💙💙

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

خودم چند روز مونده به ختم باز تگتون می کنم یا پیام میدم و یاداوری می کنم چون اعضای ختم قبلیم قبلا گفتن که تو ختم هستن اولویت با اوناست و افراد جدید اسمشون در ادامه اسم اونا قرار خواهد گرفت 

بازم می گم اگه اهل خوندن هستین بیایین اینکه
بچه دارم،  مهمون دارم، مسافرتیم، یه جایی هستم نت ندارم، وای فایمون قطع شده، حاجتم فلان چیز بود حاجت روا نشدم دیگه نمی خوام ختم رو ادامه بدم
فلان کس فلان چیز گفت من ناراحت شدم دیگه نیستم
از این حرفها نداریم  هیچ بهانه ای قابل قبول نیست
بعضی ها هستن وقت برا شرکت در انواع تاپیک ها رو دارن و خودشونم  تاپیک می زنن ولی به ختم  که می رسه وقت ندارن برای بارررر چندم میگم حق الناس گردنتونه من خودم نمی بخشم گفته باشم
اونایی که زایمان دارن یا عمل جراحی چیزی از الان به فکر نائب باشن که ختم شکسته نشه یا هر مشکلی داشتین نتونستین بخونید یه نائب که بهش اعتماد دارید بگیرید

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

💠دعای هفتم صحیفه سجادیه به آسان شدن دشواری‌ها به دست خدا و فراهم آمدن اسباب حیات به واسطه رحمت الهی اشاره دارد. این دعا در ۱۰ فراز از امام سجاد (ع) نقل شده است. از آموزه‌های این دعا این است که همه چیز فقط به خواست خداوند جریان دارد و اگر خداوند کسی را ذلیل کند، هیچ یاوری نمی‌یابد. 

متن دعای هفتم صحیفه سجادیه

۱. یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِهِ، وَ یا مَنْ یفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ یا مَنْ یلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَی رَوْحِ الْفَرَجِ.

۲. ذَلَّتْ لِقُدْرَتِک الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِک الْأَسْبَابُ، وَ جَرَی بِقُدرَتِک الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَی إِرَادَتِک الْأَشْیاءُ.

۳. فَهِی بِمَشِیتِک دُونَ قَوْلِک مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِک دُونَ نَهْیک مُنْزَجِرَةٌ.

۴. أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ، لَا ینْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا ینْکشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا کشَفْتَ

۵. وَ قَدْ نَزَلَ بی یا رَبِّ مَا قَدْ تَکأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بی‌مَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ.

۶. وَ بِقُدْرَتِک أَوْرَدْتَهُ عَلَی وَ بِسُلْطَانِک وَجَّهْتَهُ إِلَی.

۷. فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُیسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ.

۸. فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِک، وَ اکسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِک، وَ أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکوْتُ، وَ أَذِقْنِی حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِی‏ مِنْ لَدُنْک رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِک مَخْرَجاً وَحِیاً.

۹. وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِک، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِک.

۱۰. فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بی‌یا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَی هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَی کشْفِ مَا مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بی‌ذَلِک وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْک، یا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِیمِ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💠خواص سوره الرحمن
 الرحمن و نام دیگرش «آلاء» پنجاه و پنجمین سوره قرآن است که مکی و 78 آیه دارد.
🌷در فضیلت این سوره از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم روایت شده که فرمودند هر چیزی عروسی دارد و عروس قرآن سوره الرحمن است.
هرکسی سوره الرحمن را قرائت کند خداوند به ضعف و ناتوانی او رحم می اورد و او توانایی ادای شکر نعمت های خدادادی را پیدا می کند.

🌷امام صادق علیه السلام فرمودند: از قرائت سوره الرحمن و عمل به آن غافل نباشید زیرا این سوره در دل منافقان استقرار نمی یابد. در روز قیامت خداوند این سوره را به شکل انسانی در بهترین شکل و خوشترین بو وارد می کند تا اینکه در جایگاهی که نزدیکتر از آن وجود ندارد نزد خداوند می ایستد آنگاه خداوند می فرماید چه کسی در دنیا همواره تو را قرائت می کرد؟

سوره الرحمن در جواب می گوید ای پروردگارم فلان و فلان پس از آن چهره ایشان سفید و نورانی می شود خداوند به این گروه می فرماید هر کس را که دوست دارید شفاعت کنید آن گاه خداوند می فرماید به بهشت وارد شوید و هرجایی که دوست دارید سکونت گزینید

🌷از امام صادق علیه السلام نقل شده.:هر کس سوره الرحمن را قرائت کند و همه جا پس از آیه «فبای الاء ربکما تکذبان» بگوید: «لا بِشَیْء مِنْ آلائِکَ رَبِّ اُکَذِّبْ» اگر در آن روز یا شب از دنیا برود شهید محسوب می شود

🌷از حضرت زهرا سلام الله علیها روایت شده است: قرائت کننده سوره الرحمن در ملکوت آسمانها و زمینها ساکن در بهشت فردوس خوانده می

💠فضلیت سوره الرحمن

آسان شدن کارها

حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم فرموده است:هر کس این سوره را بنویسد و به خود همراه داشته باشد خداوند هر کار سختی را برای او آسان می کند. (تفسیرالبرهان، ج5، ص238)

درمان درد چشم

امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر سوره الرحمن را بنویسند و همراه کسی که درد چشم دارد باشد، بهبود می یابد.(تفسیرالبرهان، ج5، ص238)

درمان و بهبود بیماری ها

در کتاب المصباح مرحوم کفعمی آمده است:سوره الرحمن را بنویسید و از آب آن بیاشامید تا بیماری طحال و دردها و بیماری های قلب درمان گردد و نوشته آن برای بهبود درد چشم و بیماری صرع نیز مفید است. (المصباح کفعمی، ص458)

امام صادق(ع) فرمودند:

بیماران گرفتار درد طحال و ناراحتی های قلبی اگر سوره«الرحمن» را بر ظرفی بنویسد و آب آن ظرف را بیاشامد سودمند است.(خواص القرآن)

آسان شدن وضع حمل

بهتر است زن باردار آیه «سنفرغ لکم ایها الثقلان فبای الاء ربکما تکذبان» را بنویسد و بر پشت خود ببندد تا وضع حمل او آسان گردد.(درمان با قرآن، ص108)

حفظ از بلاها

امام صادق(ع) فرمودند:هر گاه کسی سوره «الرحمن» را قرائت کند خداوند فرشته ای را مأمور می کند که او را حفظ نماید. (مجمع البیان جلد9،صفحه 195)

@مهاخانوم  ‍ ‍

@گلابتون_خانوم

@rahaa98

@زینب1

@mamiii_arsam  

@ملینا۵۶  

@haha2213  

@ermiya1361    

@shokraneh10    

@mersan96   

اونایی که می خوان شرکت کنند صفحه اول رو کامل بخونند

@مامان67    

@مامان_سهیل_خان    

@پرندگان    

@ریحاااان    

@shmsz    

@بهارجاودان  

@royaaa66  

@_ترمهخانوم_   

@نیمارجونیور

@پارکر

@niniنینی

@برادرم

سلام عزيزم من هستم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@مهاخانوم    ‍ ‍ @گلابتون_خانوم   @rahaa98   @زینب1   @ ...

گلم من هستم به نیت سلامتی اقامون امام زمان و اینکه گره های زندگیم یکی یکی با خواست خدا باز بشن

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

نظرتون چیه یه روز رو هم اختصاصی هممون به نیت امام زمان بخونیم و دعوتشون کنیم به ختم خوبمون؟ 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

Yara1400منم میخوام شرکت کنممم....برای ظهور ولی عصر و سلامتی همسرم و مادر شدنم دعا کنید...خیلی خسته ام..برای همه ی منتظرا که چراغ خونشون روشن بشه...دلش‌ون شاد....

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن