2777
2789
عنوان

چ کنم بااین شوهر؟

205 بازدید | 13 پست

ما خونمون راه دوره بخاطر کاره شوهرم ۴ ساعت از شهر خودم دورم زمانی ک خونه ی خودمون هستیم شوهرم عالیه ی شوهر بینظیر ک هرکاری بخای برات میکنه نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره ولی امان از روزی ک میریم مرخصی.خونه ی مامان خودم تو شهره ولی خونه شوهرم اینا تو روستا..هروقت ک میخایم بریم خونه مادرشوهرمشون شوهرم از ساعت ۷ صبح بیداره که بریم دیر میشه برامهمونی نمیخاییم بریم و فلان روزایی ک هم بعدازظهر میخاییم بریم هنوز ناهار نخورده باید اونجا باشیم زمانی ک میریم اونجا من حق ندارم گوشیمو بردارم تل اینستا و ... برامامان ایناش همه کار میکنه یعنی اگ لحظه ی اخرشم باشه بهشون ن نمیگه ولی خانواده من تا ی چیزی ازش میخان با رو ترشی انجام میده یا ک بعد منتشو میزاره سرم،زمانی هم شهر خودمون ک میخاییم بریم ساعت ۹ ۱۰ ازخواب پامیشه (هرچ زودترم من اگ پاشم خودشو ب ی کاری بند میکنه تا ۱۱ ۱۲برسیم اونجا)یا وقتایی ک روستا هستیم ی وقت مهمونی دعوت بشیم تو شهر شوهرم عمرا نمیاد بریم ..بنظرتون چیکا کنم شوهرم اخلاقش درست بشه؟؟بعضی وقتا واقعا حرص میخورم

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
مقابل به مثل

خب نمیشه بعد دعوامون میشه همه میفهمن

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما کسی نبود راهنمایی کنه؟

چرا ؟ زندگیش تلخ میشه

دقیقا براهمون مقابل ب مثل نمیکنم فقط میخام از ی راهی بهش بفهمونم ک اینکاراش اشتباهه ولی نمیدونم چجوری

تا حالا باهاش حرف زدی راجع این موسوع ؟

اره ولی غیرمستقیم

خانوما کسی نبود راهنمایی کنه؟

سلام بانوی محترم وقتتون بخیر به نظر من شما باید چندتا کار رو انجام بدین تا ناخواسته همسرتون رو به سمت خانواده خودت بکشی،اول اینکه باید اینو بدونیم ما مردها اغلب دنبال احترام و ستایش و دیده شدن هستیم تقریبا همه مردها عاشق تحسین شدن هستن ،پس نتیجه میگیریم اول باید خودتون به همسرتون احترام بزارید بعدش توی هر مهمونی چه خانواده خودش چه خانواده شما همیشه هواشو داشته باشید بهش احترام بزارید و کاری کنید که همیشه پیش خانواده خودتون سرافراز و سربلند باشه مثلا ازش تعریف کنید یا مثلا ببینید چه کاری رو خیلی خوب بلده انجام بده اون کار رو بزرگ کنید مخصوصا زمانی که پیش خانواده خودتون هستید،خوب چه اتفاقی میفته؟اینجا خانواده شما هم به همسرتون احترام می زارن همسرتون رو تحسین میکنن اینکار باید تقریبا هر دفعه که میرید پیش خانواده خودتون تکرار بشه .خوب اینجوری هر مردی باشه دوست داره جایی بره که تحسینش کنند که بهش احترام بزارن .این یک راه بود اینشالله راه های دیگه رو هم خدمتتون عرض میکنم

سلام بانوی محترم وقتتون بخیر به نظر من شما باید چندتا کار رو انجام بدین تا ناخواسته همسرتون رو به سم ...

همیشه همیطوری بوده تا ی کاره کوچیک برا خانوادم میکنه کلی ازش تشکر میکنن خودمم همیطوریم