2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطره خنده دار ندارم همش حسرته 

چون خانوادش نذاشتن برم آتلیه نذاشتن فیلمبردار بگیریم نذاشتن مجلسو یجا بگیریم تا ماهم ارکست داشته باشیم ووووووووووو😢😢😢😢

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

من مجردم ولی عروسی پسر عموم بود عروس پا شد با فامیلاش اذری برقصه  دور اول رو ک رفت دور دوم پاش پیچ خورد پخش زمین شد  پسر عموم از جاش پاشد با صدای بلند گفت خوب دیگه با اجازه من منقرض میشم 😂😂😂😂مرخص رو منقرض گفت بیچاره  هم خندش گرفته  از زمین خوردن زنش بود هم سرخ بود از سوتس ک داده بود 😂😂😂

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
جدی چرا چی شد

من فرار کردم تو عقد همش حرف از مادیات میزد جدی نگرفتم و ترسیدم جدا بشم افکارش بهم نمیخورد بعد ۲سال عقد که عروسی هم نکردم و دختر بودم جهیزیه چیدیم و جشن گرفتم که دیدم بله آقا و مادرش حمله ور شدن بهم و من شاعل بودم گفتن باید اینقده ماهیانه درامد داشته باشی و........منم بعد چند ماه عروسی نکرده فرار کردممممممممم