2777
2789

من بعداز دوتا سقط باردار شدم الانم یه بچه خوشگل 3ماهه دارم بارداری پراسترسی داشتم هر سوالی در مورد بارداری دارید بپرسید بلد باشم جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم حاملگی مولارو میدونی چیه؟ من بتام خیلی بالاس البته شاید هفتم بالا باشه چون نامنظم بودم و نمیدونم دقیقا کی باردار شدم. خیلی استرس دارم.

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یکی از استرس های من قطع شدن تهوع بود آخه تو بارداری اول رشد جنین متوقف شد میخوام بگم که تهوع یه روز هست یه روز نیست درد سینه هم همینطور زیاد نگران نباشید 

مشکل سقطات چی بوده؟من سه تا داشتم دوتاش پوچ بودن قلب تشکیل نشد یکی هم پنج هفته بتا اومد پایین..الان دکتر میگه تخمک هات ضعیفه دارو داده شما چ داروهایی خوردی

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
مشکل سقطات چی بوده؟من سه تا داشتم دوتاش پوچ بودن قلب تشکیل نشد یکی هم پنج هفته بتا اومد پایین..الان ...

من برای باردار شدن مشکل نداشتم اولی توقف رشد دومی سقط خود به خود هفته 5 سومی رو نمیخواستم اتفاقی باردار شدم فقط دوفاستون میخوردم