2777
2789
عنوان

طاق باز خوابيدن در بارداري

5255 بازدید | 36 پست

من ٢٢ هفتمه، شبا سعي ميكنم رو پهلو بخوابم  ولي بيدار ميشم ميبينم طاق بازم و نميدونم چند ساعته اينجوريم! اشكال داره؟ چه اتفاقي ميفته؟!

نگيد بالش بذار پشتت و اينا چون فايده نداره كه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم ب پهلو بخوابم نفس نمیتونم بکشم

موندم حامله شدم چکار کنم

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

من هنوزم یادم میره گاهی اونطوری میخوام اما نسبت به قبل کمتر شده ...میگن خون رسانی به بچه کم میشه ولی منم کمرم و استخونای پهلوم لگنم انگار پوسیدن یکم که به پهلو میمونم از تو استخونم انگار داره پودر میشه درد میگیره میسوووزه 🤕😔

منم ی وقت میبینم طاق بازم یهو از جانب خدا ب چن دقیقه نکشیده بیدارمیشم و ب پلهو میخوابم.

حالا برای اینکه ب شکم نیفتم ازاول بارداری ی بالش نرم کوچیک گذاشتم لای پاهام موقع خواب خیلی کمکم کرد ک یهو تو خواب برنگردم‌رو شکم.

بسپربخداخدا خودش کمک میکنه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

منم همینطور

یهو بیدار میشم میبینم عین جنازه به پشت افتادم🤕

با توجه به تجربه بسیار تلخی هم که دارم به پشت خوابیدن برام شده یه فوبیا 😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
منم همینطور یهو بیدار میشم میبینم عین جنازه به پشت افتادم🤕 با توجه به تجربه بسیار تلخی هم که دارم ...

چی بوده تجربت اگه ناراحتت نمیکنه توصیح بده برای ما پیش نیاد.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

پشتتو چند تا بالش بذار وقت خواب که نچرخی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
منم همینطور یهو بیدار میشم میبینم عین جنازه به پشت افتادم🤕 با توجه به تجربه بسیار تلخی هم که دارم ...

عزيزم حامله اي؟چند هفتته؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن