2777
2789
عنوان

من همیشه آدم بده هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 22 پست
به خدا چشم داشتی نداشتم ولی وقتی طرف بهت بگه تو همکاری نمیکنی هیچوقت  یا یکی دیگه اشون به خاطر ...

نه عزیزکم من اون جمله رو برای شما نگفتم چون منم کاملا مثل تو هستم و درکت میکنم 😍😔

میدونم چی میگی 

برای همون میگم بهترین کار اینه که ارزش خودتو حفظ کنی .... ینی از این به بعد یه کاراییو نکنی براشون به جاش وقت بزار برای خودت .... و مثل خودشون اگه کسی کمک نکرد و ... بگو حتما همکاری کنه 

درکل که بهترین راه تغییر هست ولی من خودمم هنوز کاملا تغییر نکردم :) 

نه عزیزکم من اون جمله رو برای شما نگفتم چون منم کاملا مثل تو هستم و درکت میکنم 😍😔 میدونم چی میگی& ...

مرسی کاریو نکنم هم بقیه پرسنل میخورنم که به فلانی کمک کن یا خبرش نمیکنن اون میره استراحت کارشو میندازن رو کول من

شادمانی همه جا پشت در است،در گشودن هنر است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طور ارزش خودمو ببرم بالا؟ دوستم ۴ ماه خواب و زندگیش پیش من بود به صورتی که ۴ صبح میومد خونه ام ت ...

منظورم از ارزش بالا بردن همین بود که وقتی میبینی نمیتونی کاریو انجام بدی و به خودت اسیب میرسه به این فکر نکن بقیه چی میگن .... چون اینقدر بهشون محبت کردی تو رو مثل رباتی میدونن که فقط کار کنی براشون متاسفانه :( 

در نتیجه اگه واقعا خسته شدی راه سختیه ولی از حقت دفاع کن ... مثلا همین دوستت وقتی قهرم کرد تو بهش فکر نکن و و بگو تو موقعیتی نبودم بهت کمک کنم و .. تازه خیلی هم بهش توضیح نده .. چونکه تو وظیفت نبوده خواستی لطف کنی 

زمانی ما به ارامش میرسیم که حرفای این ادمای طلبکارو گوش ندیم و اول خودمونو دوس داشته باشیم 

و از همه مهمتر با ادمیکه واقعا فقط دنبال سوده ازت و اینکه یه کاری کنی براش قطع رابطه کن جدی ... این ادما سمی هستن و فقط میخوان سودی ببرن ازت 

فیط آرزو دارم بمیرم خیلی خسته شدم 

خودمم به اینباور رسیدم که چقدر بدم 

حتما آدم اشغالیم که یه دوست ندارم یا یه همکار کنارم نیست

منظورم از ارزش بالا بردن همین بود که وقتی میبینی نمیتونی کاریو انجام بدی و به خودت اسیب میرسه به این ...

مرسی حرفهات خیلی آرومم کرد امیدوارم به هر چی دوست داری برسی

ولی اگر اینا رو هم از دست بدم دیگه کسی نمیمونه برام 

مادرمم همیشه میگه مشکل از تو هست کافیه دوستم کار داشته باشه بیرون یا همین دوستم که قهر کرده چند وقته پیام نمیده مامانم میگه مشکل از تو باید بری باهاشون بیرون همینکارو میکنی کسی باهات دوست نمیشه 

یا همین که قهر کرده پیام نمیده مامانم میگه مشکل از تو پیام بده بهش مرتب حالشو بپرس

میگم از نظر خانواده امم من مقصرم 

حتی رئیسهامم با اینکه میبینن سواستفاده میکنه همکارمم بازم طرف اونن

مرسی حرفهات خیلی آرومم کرد امیدوارم به هر چی دوست داری برسی ولی اگر اینا رو هم از دست بدم دیگه کسی ...

خواهش میکنم عزیزدلم 😍😍😭 قربون دلت برم 

اخه من درکت میکنم چی میگی 

ولی واقعا تنها بودن خیلی بهتر از با هرکسی بودنه .... من با یسری از ادمایی که فقط فقط کاری داشتن سراغمو میگرفتن کامل قطع رابطه کردم و واقعا راضیم ... چون حس کردم به خودم لطف بزرگی کردم .... میدونی تا حد خیلی زیادی مقصر ماییم ولی نه اون تقصیری که مادرتون میگه ... تقصیر ما اینکه ادما را اونقدر میبریم بالا و براشون هرکاری میکنیم و هر محبتیو انجام میدیم و اونا از یه جایی به بعد فقط از اونا بالا به ما نگاه میکنن و حاضر نیستن دیگه قبول کنن که تو یه رالطه ی دوستی یا هرچیزی هردو طرف باید به هم کمک کنن یا محبت کنن و خودشونو خیلی بالاتر از تو میبینن 💔

واقعا به نظرم تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی 

من وقتی همین مشکلمو برای خواهرم توضیح دادم به من میگفتن تقصیر خودته که بهشون رو دادی تو احمقی و فلاننن ..... 

برای همون فهمیدم فقط خودم میتونم کمک کنم به خودم 

تو هم فقط خودت میتونی کمک کنی 

اگه واقعا میخوای شرایط تغییر کنه اول باید خودت تغییر کنی 

بهترین کاراینه از الان به بعد اولویتت تو زندگی خودت باشی  ...... تنهایی واقعا ارامشش بیشتره با ادمایی که تو رو مثل ربات میبینن و برای احساست ارزش قائل نیستن عزیزم❤

بهتره بشینی و کامل به زندگیت فکر کنی ...به خودت 

بعدم به پیشرفتت و کارت 

موفق باشی 💪❤ 

خواهش میکنم عزیزدلم 😍😍😭 قربون دلت برم  اخه من درکت میکنم چی میگی  ولی واقعا تنها ب ...

ممنون عزیزم فدات 

خیلی لطف کردی درست میگی 💐💐💐❤❤❤❤❤ان شاءاللّه همیشه شاد و خوشبخت باشی