2777
2789
عنوان

من همیشه آدم بده هستم

453 بازدید | 22 پست

سعی میکنم به همه کمک کنم دل کسی رو نشکنم 

اگر یه کمکی یه کی کرد سرکار بهم چند تا کار میکنم براش 

اگر وسیله گم کنن چیزی نمیگم 

اگر پانسیون محل کارم کثیف باشه یا چیزی مونده باشه جمع میکنم حرفی نمیزنم

ولی کافیه کمکم کنن یا خدایی نکرده موقع تحویل پانسیون یه ذره خاک یا چیزی مونده باشه دعوا و حرفهاست که میشنوم 

با کس دیگه ای جرات ندارن ولی با من چرا

توی دوستاهمم اینطور کمک بخوان یا سوالی داشته باشند یا جایی بخوان برن تنها باشند من همیشه هستم ولی اخرم من ادم بده ام که تنها گذاشته میشه

حتی سرکارم پشت سرم حرف میزنند الکی با اینکه کار خودمو انجام میدم یه کمکی هم همکارم بکنه جبران میکنم بیشترسو ولی نمیبینن

حتی از نظر مادرمم من مقصرم با اینکه موضوع رو کامل میدونه به جای اینکه طرف من باشه

شادمانی همه جا پشت در است،در گشودن هنر است.

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی تولد دوستامم با اینکه من بهشون تبریک میگم وصیعت میگذارم از چند روز قبلش 

ولی اونا حتی روز تولدمم نمیدونن 

فقط وقتی کارم دارند آیدا جونم

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

باورت میشه همیشه پشت سرم حرفه 

سر اینکه یه روز اضافه جای همکارم نموندم چه دعوا و حرفها شنیدم ازش با اینکه وظیفه من نیست جای کسی بمونم حالمم بد بود که جاش بمونم 

چنان حرفهایی زد

بعضی وقتا باید خودخواه باشی

بابا من یه کمک ساده بگیرم با اینکه جبران میکنم چنان حرفهایی بهم زد همکارم 

با اینکه خداشاهده برا جبرانش کمکش هم کردم

باورت میشه همیشه پشت سرم حرفه  سر اینکه یه روز اضافه جای همکارم نموندم چه دعوا و حرفها شنیدم ا ...

مشکل اینه که مامانم هم اینا رو میدونه میدونه حالم چقدر بد بود بر اثر پریود ولی میگه تو مقصری میموندی به جاش 

یا گناه داره حرفی بهت زده چرا جوابشو دادی

باورت میشه همیشه پشت سرم حرفه  سر اینکه یه روز اضافه جای همکارم نموندم چه دعوا و حرفها شنیدم ا ...

کمتر ب دیگران خوبی کن این بزرگترین خوبی در حق خودته

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

میدونی کاملا درکت میکنم چون دقیقا همینم 

من راهی نداشتم جز محدود کردن روابطم 

اما بهترین راه یقینا اینه از این به بعد الویتت خودت باشه 

ینی اول به خودت فکر کن 

چون هیچ کسی قدر محبتتو نمیدونه 

البته جمله ای خوندم خیلی جالب بود *عشق و محبتی که به ادما نصیب میکنیم بدون هیچ چشمداشتی از اونها باشه ... ینی اگه میخوای کاری رو برای بقیه انجام بدی فقط برای این باشه که بهشون کمک کرده باشی و حالشونو خوب کنی ، اینطوری حال خودتم همیشه خوبه .. چون انتظاری از اونها نداشتی * 

ولی درکل من خودم هنوز نتونستم تغییر کنم کاملا 

اما بهترین کار اینه که اول به خواسته ی درونی خودت فکر کنی بعد کمک کنی به بقیه .... وقتی ادمای اطرافت ببینن خودت به خودت احترام میزاری و ارزش قائل میشی .. کم کم متوجه میشن که دیگه نمیتونن ازت سوءاستفاده کنن 

کمتر ب دیگران خوبی کن این بزرگترین خوبی در حق خودته

اینکارم کردم دو سه بارم بازم همه پرسنل خوردنم که گناه داره فلانی کمکش کنه تو جنبه دوستی نداری چه اسکالی داری در صورتی که بارها کمک فلانی گرده بودم اخرم میگفت تو کی همکاری کردی با من 

میدونی کاملا درکت میکنم چون دقیقا همینم  من راهی نداشتم جز محدود کردن روابطم  اما بهترین ...

به خدا چشم داشتی نداشتم ولی وقتی طرف بهت بگه تو همکاری نمیکنی هیچوقت 

یا یکی دیگه اشون به خاطر اینکه به جاش یه روز نموندی بهت بگه نمک نشناس

یا بعدی به خاطر اینکه چند تا کمک ساده ازش بخوای ۵ روز پیام بده حرف بزنه بهت

میدونی کاملا درکت میکنم چون دقیقا همینم  من راهی نداشتم جز محدود کردن روابطم  اما بهترین ...

چه طور ارزش خودمو ببرم بالا؟

دوستم ۴ ماه خواب و زندگیش پیش من بود به صورتی که ۴ صبح میومد خونه ام تا عصر که تنها نباشه خونشون تا عصر که شوهرش بیاد

بدون هیچ چشم داشتی 

سر اینکه دو بار گفت تنهام بیا خونمون من حالم بد بود خداشاهده سرما خورده بودم دو روز بعدشم که گفت عضلات کمدم گرفته بود گفتم نمیتونم بیام حرف بارونم کرد الانم قهره