سلام بچه ها. من تا حالا تایپیک نزاشتم ولی دیگه باید یه جا درد و دل کنم. خواهشاً بگین شما بودید چکار میکردید.
من 3 ساله ازدواج کردم. تقریبا نیمه سنتی با شوهرم آشنا شدم. یعنی به هم معرفی شدیم. چندماه با هم رفت آمد کردیم. بعدم عقد و ازدواج. شوهرم آدمه بدی نیست. نمیدونم شایدم بده. هوامو همیشه داره ولی خیلی قده همش باید حرفه خودش باشه. اگه بدون اجازش کاری بکنم باید 1 هفته جواب پس بدم. مثلاً الان 3 ساله ما ازدواج کردیم. مبل مون کثیف شده 2 ماه دارم میگم بیا یه نفر رو بیاریم از اینا که مبل شویی در منزل انجام میدن. همش میگه باشه ولی انگار نه انگار. منم دیروز خسته شدم خودم رفتم تو گوگل سرچ کردم مبل شویی در منزل یه سایتی بود دیدم قیمتش از بقیه بهتره. ما هم خیره سرمون فکر کردیم خوشحال میشه. زنگ زدم طرف اومد مبل هارو شست رفت. خودم کلی ذوق کردم . کلی تمیز شد. آقا که شب اومد شروع کرد به سر و صدا که چرا با من هماهنگ نکردی. دعوامون دوباره بالا گرفت. اخرشم وسط دعوا از عصبانیت مشتش رو زد رو مبل دسته مبل شکست. جهزیم داغون شد. کلی ناراحتم. تازه این یه دونه از دعواهامون بود.
حالا با این وضع چند وقته گیر داده بچه دار شیم .نمیدونم چیکار کنم. این دعواها درست میشه یا نه؟ خواهشاً نظرتون رو بگید.