2777
2789

سلام بچه ها. من تا حالا تایپیک نزاشتم ولی دیگه باید یه جا درد و دل کنم. خواهشاً بگین شما بودید چکار میکردید.

من 3 ساله ازدواج کردم. تقریبا نیمه سنتی با شوهرم آشنا شدم. یعنی به هم معرفی شدیم. چندماه با هم رفت آمد کردیم. بعدم عقد و ازدواج. شوهرم آدمه بدی نیست. نمیدونم شایدم بده. هوامو همیشه داره ولی خیلی قده همش باید حرفه خودش باشه. اگه بدون اجازش کاری بکنم باید 1 هفته جواب پس بدم. مثلاً الان 3 ساله ما ازدواج کردیم. مبل مون کثیف شده 2 ماه دارم میگم بیا یه نفر رو بیاریم از اینا که مبل شویی در منزل انجام میدن. همش میگه باشه ولی انگار نه انگار. منم دیروز خسته شدم خودم رفتم تو گوگل سرچ کردم مبل شویی در منزل یه سایتی بود دیدم قیمتش از بقیه بهتره. ما هم خیره سرمون فکر کردیم خوشحال میشه. زنگ زدم طرف اومد مبل هارو شست رفت. خودم کلی ذوق کردم . کلی تمیز شد. آقا که شب اومد شروع کرد به سر و صدا که چرا با من هماهنگ نکردی. دعوامون دوباره بالا گرفت. اخرشم وسط دعوا از عصبانیت مشتش رو زد رو مبل دسته مبل شکست. جهزیم داغون شد. کلی ناراحتم. تازه این یه دونه از دعواهامون بود.

حالا با این وضع چند وقته گیر داده بچه دار شیم .نمیدونم چیکار کنم. این دعواها درست میشه یا نه؟ خواهشاً نظرتون رو بگید.

حالا که اینجوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو شرایط خودتم نمیدونم چیکار کنم😑

مامانمم میگه مرد ها همشون همینن جدا نشو

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

عزیزم تقصیر خودته بدون اجازه شوهر یه مرد غریبه رو اوردی مبل بشوره هرکی باشه دعوا راه می اندازه

صبر می کردی شب اومد بهش می گفتی تو نت پیدا کردی قیمت مناسبه و غیره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

برو پیش مشاور 

بچه دار نشو فعلا

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

اول اینکه آیا تو نانزدی متوجه این اخلاقش نشدی؟ 

و اینکه برین مشاوره قبل از اینکه پای یه بچه رو وسط این بل بشو باز کنید

لطفا خانوم جلسه ای ها ریپلای نکنن                                          

یه چیز رو یادم رفت بگم. همش حرفش این بود که ازت زیاد گرفتن. والا بخدا من چند جا زنگ زد این مبل شویی قیمتش از بقیه بهتر بود مرکز خدمات ایران

با چندجا مقایسش کردم. آخرشم قبول کرد. ولی چه فایده با کلی دعوا و شکوندن مبل جهزیم

حالا که اینجوری 

عزیزم مردها اصلا خوششون نمیاد بدون هماهنگی باهاشون کاری کنی. باید ریشه عقب انداختن کار رو اول میفهمیدی شاید بدش میومد آدم قریبه بیاد خونتون اگه وضع مالیتون بد نیست میگفتی یه دستگاه مبل شور برات بگیره راحت مبل و فرشتو خودت میشوری