2777
2789
عنوان

بورسیا لطفا آتیش به مالتون نزنین مال بقیه رو هم از بین نبرین

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 53 پست
آفرین دختر خوب

من یکی از همون بیسوادام 😀مجبوری وارد بورس شدم ولی خدایی تا حالا هیچ کدوم از سهامم رو نفروختم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان فروش عرضه اولیه ها کی هست؟ من اصلا قصد وارد شدن به بورس رو نداشتم سال ها پیش عموم برام سهام گر ...

تحلیلگر بورس رو از بازار دانلود کن خودش اعلان میزاره عرضه هارو در مورد صف هم اگه هیچگی سهمشو نفرشه ولی تقاضای خرید زیاد باشه میگن صف خرید و بالعکس

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
یهو همه از صف خرید شدن پول لازم😐😐😐

این کارا بیشتر کار حقوقی ها هست همشون  هماهنگن باهم خرید میزنن باهم میفروشن لعنت بهشون  

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
منم چندین میلیون ضرر کردم هنوز به شوهرم نگفتم🤐🤐🤐

دیگه باورت میشه وقتی اسم بورس میاد صورتم کج میشه(اینجوری😏) الانم چون خیلی وقته خبری ندارم اومدم ببینم چه خبره😅