2777
2789
عنوان

بورسیا لطفا آتیش به مالتون نزنین مال بقیه رو هم از بین نبرین

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 53 پست
خیلی جالبه پایانی شون مثبت چهار به بالاست اینا هجوم بردن تا منفی که بفروشن خدایا کمی عقل فقط

بازم میگم سوادشو نداشته باشی پایانی رو نمیفهمن که

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه پایانی شون مثبت چهار به بالاست اینا هجوم بردن تا منفی که بفروشن خدایا کمی عقل فقط

خیلی ها نمیدونم حجم مبنا و پایانی چیه  

فکر میکنن الان نفروشن گیر میوفتن تو بورس مثل این سه ماه اخیر 

بورس هنو بهتر نشده ؟

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
همون دیگه متاسفانه هنوز نمیدونن پایانی چیه

یکی نیست بگه سهمت هر چقدر منفی باشه پایانیت که مثبت باشه سودشو کردی دیگه

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
خدا رو شکر اونکه صف خریده چرا بفروشی

زمان فروش عرضه اولیه ها کی هست؟

من اصلا قصد وارد شدن به بورس رو نداشتم سال ها پیش عموم برام سهام گرفته بود به خاطر همین مجبور شدم وارد بورس شم و هیچی هم نمیدونم😊

تا الانم فقط دو تا عرضه اولیه گرفتم که هیچکدومم نفروختم

از اینجا می فهمید که صف فروشه یا خرید؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نههههه نگهدار😡😡

باشه باشه 😅

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙