2777
2789
عنوان

فوت و فن های کلیدی و کوزه گری

1200 بازدید | 40 پست

خانوما بیاین از نکته های مهم که تو اشپزی و خونه داری و روابط اجتماعی هرچی دارید بگید از اطلاعات هم استفاده کنیم

مثلا: من وقتی نخود شب خیس میکنم که صبح بزارم بپزه قبلش تو روغن یکم تفت میدم بعد اب اضافه میکنم بپزه اینجوره خیلی نرم میشه و زود هم میپزه

برای سرخ کردن بادمجون که روغن کم استفاده کنه همیشه در ماهیتابه رو میزارم و یکم شعله رو کم میکنم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

میتونین برا سرخ کردن بادمجون وقتی کمی خشک شد تو ارد بغلتونین بعد سرخ کنین هم خیلی خوب سرخ میشه هم جذب روغنش کم میشه.برا قرمه سبزی نیم ساعت اخر یک قاشق شنبلیله خشک سرخ کنین اضافه کنین مثل قرمه سبزی هایی بیرون میشه.تو سبزی قرمه سبزیتون یکم ریحون و نعنا هم استفاده کنین عطرش محشره

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه خانمایی که تازه عروسن میگم برنج و که نمک میریزین کم کم نمک بریزین با قاشق هم بزنین بعد مزه کنین نمکش اندازه شد بعد دیگه نمک نریزین برای خورشم میتونین همطین کارو کنین و کسایی که برنجشون شفته میشه همیشه برنج آب کشو یکم خام بر دارین بعد حین دم گذاشتن کم کم آب بریزین رو برنج تا جایی که ببینین برنج پخته شده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها برای کش اومدن زیاد پنیر پیتزا یک ساعت یا دوساعت قبلش از فریزز در بیارین

برای بافت نرم و ترد شدن کیک به جای شیر ماست بریزید

پایه های مبلاتون که حین جارو برقی ضربه دیده و رنگش پریده با لاک درست کنید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سیبزمینی رو اول نیم پز میکنم بعد سرخ میکنم مثل بیرونیا میشه و جذب زوغنش خیلی کم میشه

دقیقا 

من پیاز مجلسی رو هم به روش شما سرخ میکنم

یع نکته برای این شرایط اقتصادی

زمانی که لپه ندارید یا گرون بود و نتونستید بخرید  نخود رو نخیسونید  همونطور خشک بزارید تو آب و بپزید آبش رو دور بریزید نفخش میره 

و پوست اولیش رو بگیرید نخود دو نصف میشه و مثل لپه میشه

ااونوقت حین پخت به خورش اضافه کنید 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...