منم یه بار پشششت سر هم استیکر ناهنجار برا دایی مجردم فرستادم خودمم مجرد بودم اون موقع.... استیکره یه عروسک بود که بالاش نوشته بود به چیزم....
هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کنفرانس داشتم بلد نبودم بندازم اسلاید رو ص بعد تااخرش کنفرانس رو دادم خودم هم نفهمیدم اشتباه کردم و اسلاید رو ص ننداختم هم کلاسیام هم همشربهم میخندیدن بدتر ازاون پسرب که دوسش دارم هم بود دوس داشتم بمیرم چون اصلا بلد نبودم با لپ تاب کارکنم
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
نمیدونم چه پیامی داد ک اومدم جوابشو بدم دستم خورد به یه استیکر ک نواربهداشتی خونی دستش بود که میگفت این مال کیه
رفت واسش😐😂یعنی مردم و زنده شدم😂😂😂
ومن هم یک روز مادر خواهم شد 💛دوست دارم بچه ام پسر بشودتا اگر طلاق خواست جامعه حق را به اون بدهد،اگر زنش خیانت کرد جامعه حق را به اوبدهد،اگر باچنددخترر رابطه داشت جامعه حق رابه اوبدهد،اگرتانیمه شب خانه نیامد جامعه حق رابه اوبدهد،اگردرخیابان بلندخندید اگر شیطنت کرد جامعه حق رابه او بدهد،اگر هرشب درخیابان ها پرسه زد جامعه حق رابه او بدهد،اگر سرکشی کرد بازهم جامعه حق به او بدهد،میدانی اخر اگر دختر باشد سیگار بکشد جامعه هرزه اش میخواند،شب به خانه دیر بیاید جامعه هرزه اش میخواند،با دوستانش سفرمجردی برود جامعه هرزه اش میخواند،در خیابان بخندد یا شیطنت کند جامعه هرزه اش میخواند،اگر شوهرش به او خیانت کند جامعه اوراهمسر نابلد میخواند،اگر پسر باشد خیابان هم برایش امن تر است،دیگر نگاه سنگین هرزه چشمان دیگران ازارش نمیدهد،اگر پسرباشد برای خودش زندگی خواهدکرد نه برای باورهای پوسیده ی مردم،ااای کاش بچه ام پسرباشد چون زن که باشی نمیتوانی موقع غمت به خیابان بروی،سیگاری اتش بزنی و دود شدن غم هایت را ببینی زن ک باشی غمت را پنهان میکنی پشت نقاب ارایشت!و با رژلبی قرمز!خنده را برای لبت اجباری میکنی!اونوقت همه فکر میکنند ن دردی هست نه غمی و تنها نگرانیت پاک شدن رژلبت هست....زن ک باشی.......!
وای دوازده سال پیش گوشیم ساده بود معذرت میخوام یک فیلم زشت تو گوشیم بود بعد نمی دونم چه جوری بود موقعی که صفحه غیرفعال میرسد فیلم پخش می شد بعد من داشتم با یک نفر حرف می زدم با گوشیم هم بازی می کردم و تو دستم می چرخوندمش نگو فیلم داشت پخش می شد بی صدا از نگاه طرف مقابلم فهمیدم چه کندی زدم
خواهر من یه بار عکس تولد بی حجابشو استوری کرد اشتباهی.هیپچ وقت بی حجاب نمیزاره بعد تا فهمید سریع اومد جمع و جورش کنه تو اون چند دقیقه پسر عموم فورا اسکرین شات گرفته بود😂😂😂ذوق مرگ شده بود .حالا مامانم هی فحشش میداد میگفت خاک تو سر ندیدبدیدش.😂
😂😂😂😂پری روز تو گروه تلگرامی بودم گوشیم زنگ خورد شوهرم بود از صفحه خارج نشدم جواب دادم.نگو دستم رفته بود رو میکروفون تمام حرفامون ضبط شده بود رفته بود تو گروه☹☹☹حرفای خصوصی وای خدا یادم میاد میخام بمیررم.😭😭😭یه ربع بعدش پاک کردم نمیدونم چند نفر شنیدن ولی کسی چیزی به روم نیاورد