2777
2789
عنوان

تجربه پاکسازی چاکرا و‌انرژی درمانی

14244 بازدید | 41 پست

سلام بچه کسی تجربه پاکسازی چاکراها و انرژی درمانی داره؟!؟؟ 

شبی باران ، شبی آتش ، شبی آیینه و سنگم شبی از زندگی سیرم ، شبی با مرگ می جنگم تو آتش می شوی بر خرمن احساس تنهاییم تو را با هر نفس می بویم ، اما باز دلتنگم

یه آقایی راجب ش دیروز بهم گفت روم نشد زیاد ازش سوال کنم

دلم میخواد بیشتر راجبش بدونم

کتاب راجبش سرچ کردم 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه اش چند سال طول میکشه 

جونم سوالی داری بپرس 

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
یه آقایی راجب ش دیروز بهم گفت روم نشد زیاد ازش سوال کنم دلم میخواد بیشتر راجبش بدونم کتاب راجبش سر ...

به ما هم معرفی کن

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
من چرا اعتقاد ندارم ب اینا

منم نداشتم ولی خیلی مطالعه کردم بی منطق نیس 

شبی باران ، شبی آتش ، شبی آیینه و سنگم شبی از زندگی سیرم ، شبی با مرگ می جنگم تو آتش می شوی بر خرمن احساس تنهاییم تو را با هر نفس می بویم ، اما باز دلتنگم
تجربه اش چند سال طول میکشه  جونم سوالی داری بپرس

میشه یه توصیح اجمالی بدی من نمیدونم دقیقا چیه؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
تجربه اش چند سال طول میکشه  جونم سوالی داری بپرس

دلم میخاد انجام بدم وای نمیدونم واقعا کی مورد اعتماده؟!؟ 

به ما هم معرفی کن

تو نت سرچ کن کتاب انرژی درمانی

کلی پی دی اف بالا میاد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
میشه یه توصیح اجمالی بدی من نمیدونم دقیقا چیه؟

چرا افتادی دنبالش این مهمه؟ 

سر کنجکاویه؟ یا دلیلی داری یا هر چیز دیگه ایی؟

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
خب باید خیلی روحیه قوی و ریلکسی داشته باشی ..که هر کسی نمیتونه

نه منظورم کسایی که که اینکارو بلدن و برای دیگران انجام میدن

چرا افتادی دنبالش این مهمه؟  سر کنجکاویه؟ یا دلیلی داری یا هر چیز دیگه ایی؟

نه مدتیه از دارو و درمان ناامید چنتا کانال ساب هم گرفتم نمیدونم چه قدر تاثیر داره

دلم میخاد انجام بدم وای نمیدونم واقعا کی مورد اعتماده؟!؟ 

خب چرا دلت میخواد؟ مهم دلیلته