2777
2789
بله تربیت و بزرگ کردن بچه که سخته ولی این اوضاع بدترش کرده آدم نمیدونه میتونه آینده بچه رو تضمین کنه ...

اره خب اونم هست من زیاد با مسئله اقتصادیش کاری ندارم من بیشتر با اون مسئولیته و تربیته کار اارم

من از بچه بدم نمیاد ولی شوهرم اصلا دوس نداره یجورایی میگه نیاریم الانم ۴سال از ازدواجون گذشته مامانم ...

نیار بابا میخای چیکار البته کلا نیار ولی اگه قصدت اوردنه یکی دو سال این ور اون ور فرقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیار بابا میخای چیکار البته کلا نیار ولی اگه قصدت اوردنه یکی دو سال این ور اون ور فرقی نداره

میدونی من خودم هنوز به آرزوهام نرسیدم البته اینو به مامانم نملگم بعد توقع خوشبخت کردن یه ادم دیگه رو از من دارن.البته من ته دلم بچه دوس دارم ولی یه سری رفتارای همسرم منو واقعا دلزده میکنه از بچه دارشدن 

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
اره خب اونم هست من زیاد با مسئله اقتصادیش کاری ندارم من بیشتر با اون مسئولیته و تربیته کار اارم

بله عزیزم من خودمم تاوقتی که احساس نکنم که میتونم برا تربیت بچم کم نزارم اونوقت یکی میارم بلاخره کسی که من باعث میشم به این دنیا بیاد همه مسئولیتش بامنه

من ۲۰سالم بود ازدواج کردم ۵سال بعدش باردارشدم.الانم ۳۰سالمه.بشدت پشیمونم که ای کاش زودتر باردار شده ...

تو یا بچت خیلی اروم بوده یا نمیدونم چی مگه میشه ادم دلش بخواد زودتر دونفره هاشو خراب کنه

من میخوام تهشو ببینم نه تو اوج جوونیشونو چون الان که معلومه خیلی خوبه بعدها چی ۱۰ سال دیگه ۱۵ سال دی ...

طرف ما سن بالا هستن،یکیش داییمه نزدیک 53سالشه زنشم 4۵

همش درحال تفریحن،انقدررر جونن موندن...،خود زنداییم میگه اون پولی که میخواستیم بذاریم برای بزرگ کردن بچه که اخرشم بره و مارو فراموش کنه داریم برای خودمون خرج میکنیمو لذت میبریم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
تو این اوضاع جامعه ظلمه بچه آوردن من اگر شد مهاجرت کنم بچه میارم اکر نشد از پرورشگاه دوتا برمیدارم ا ...

من اصلا نمیتونم از پرورشگاه بچه بیارم چون نمیدونم از چه رگ و ریشه ایه پدرش مادرش کی بودن چه جنس و ذاتی داشتن فقط از وجود خودم البته اونم الان پشیمونم به این همه استرس نمی ارزید

واقعا اخه شوهر من راضی لشو نیست که خدا فقط  کمکم کنه

اره خیلی 

خیلی از اون بچه بازی ها و مسخره بازی ها کنار رفت

افسردگیم کامل خوب شد

ولی یهو دیدم یه کوه از مسئولیت رو دوشم داره سنگینی میکنه