خب از همینجا بگم که خیلی داری اشتباه میکنی از من میشنوی کلا نیار و به زندگط با لذت بدون بچه ادامه بد ...
اتفاقا کاملا درست فکر میکنم...زندگی بدون بچه نهایتا 2 تا 3 سال...بعدش چی؟؟! هرکس یه نظر و فکری داره...من که کلی فکر و ایده دارم براشون....تمام اون لذتایی که بدون بچه هست، مثلا مسافرت و...با بچه هم میشه انجام داد..
من اصلا نمیتونم از پرورشگاه بچه بیارم چون نمیدونم از چه رگ و ریشه ایه پدرش مادرش کی بودن چه جنس و ذا ...
من با نظرت مخالف نیستم بالاخره هر کسی عقیده ای داره . ولی اون بچه خودشم نمیدونه پدر مادر و رگ و ریشش کین مثل ی هارد خالی میمونه که من میتونم پرش کنم . به نظر شما اگر شما دور از جون دور از جون پیش ی خانواده دیگه بزرگ میشدی شخصیتت و رفتارت با الانت یکی بود ؟ من هرچی فکر میکنم میبینم اگر بچه خواهر و برادرم جابجا میشدن الان جفتشون تربیت و شخصیت متفاوتی
منظورم از ذات بد اون خونی هست که تو رگاشه چرا بعضی ها انقد بدجنس هستن که حتی به بچشون هم رحم نمیکنن ...
ای بابا عزیزم اون خونی که توی رگ هاشه فقط خونه نه چیز بیشتر. تربیت اون بچه اس که مشخص میکنه چجوری میشه در آینده مثل یه کتاب با برگه های خالی که تو مینویسی اونایی هم که بدجنسن تربیتشون خراب بوده
تو یا بچت خیلی اروم بوده یا نمیدونم چی مگه میشه ادم دلش بخواد زودتر دونفره هاشو خراب کنه
اتفاقا پسر من شدیدا کولیک داشت جوری که تا نیمه شب فقط گریه میکرد.معدش هم مشکل داشت ریفلاکس داشت همش شیر بالا میورد.خونمون چون اروم بود هرجایی میرفتیم از صدای جیغ یه بچه پسر من شروع میکرد به گریه و مجبور بودیم برگردیم.اما الان ماشالله به جون گل پسرم همه میگن این همون پسره.ادب و نزاکت و خوبی رو همش باهم داره