2777
2789
عنوان

از فامیل متنفرم

420 بازدید | 13 پست

مدتی بیمار بودم شرایطم خیلی بد بود بعضی از فامیل ها عیادتم نیومدن شماره تلفن هم داشتن و یه زنگ نزدن حال منو بپرسند البته اینا که میگم مربوط میشه به یکسال و نیم قبل الان که بهترم بعضی ها رو بیرون میبینم ناراحت میشم حالم و میپرسن البته حضوری اگه جایی فیس تو فیس بشیم چطور اون موقع که مریض بودم یه زنگ نمیزدن حال بپرسند حالا تو خیابون منو دیدن حال میپرسن و از بیماری یک ونیم سال پیشم صحبت میکنند دلم میخواد یه جوری جوابشون و بدم که دلم خنک بشه اگه باز هم پیش اومد چطوری جواب بدم؟  

فکر نمیکنی توقعت زیاده؟ 

هرکسی تو زندگیش یه دردی داره  یه مشکلی داره 

حالا عیادت یا زنگ زدن و نزدنش چه فرقی داره؟!؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنی توقعت زیاده؟  هرکسی تو زندگیش یه دردی داره  یه مشکلی داره  حالا عیادت یا ...

نه وقتی یک ونیم سال پیش حالی نپرسیدن الان لزومی نداره وقتی من خوبم از بیماری من صحبت کنند و حال بپرسن

تنت سالم باشه حالا بدرک ک نیان توهم نرو خلاص

ناراحت میشم حس میکنم میخوان بعد این همه مدت بگن تو مریضی تو سالم نیستی درسته دلیل دیگه ای نداره اون بیماری یادآوری بشه 

ناراحت میشم حس میکنم میخوان بعد این همه مدت بگن تو مریضی تو سالم نیستی درسته دلیل دیگه ای نداره اون ...

نه حساس نشو

کنجکاون فقط

فکرکردن خیلی سخته ... واسه همینه همه زودقضاوت میکنن ...😶

سر بالا جواب بده مثلا بگو خیلی ممنون و رد شو توضیح نده 

جاری من بعده دوماه از بستری شدن پدربزرگم پیام داد و احوال پرسید منم فقط گفتم خیلی ممنون همین انقذر سوخته بود که اره سر بالائ جواب میده

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
شاید میخواستن مزاحمت نشن

نه اینقدر بی فرهنگ هستن که میخوان بگن تو هنوز مریضی و سالم نیستی همین خیلی بی فرهنگ و بی شعور هستن شما که اونا رو نمیشناسی گلم

سر بالا جواب بده مثلا بگو خیلی ممنون و رد شو توضیح نده  جاری من بعده دوماه از بستری شدن پدربزر ...

امان ازدست بیشعوریه جاری و خواهرشوهر

فکرکردن خیلی سخته ... واسه همینه همه زودقضاوت میکنن ...😶

بیخیال بابا....

چون حالتو نپرسیدن باید بندازیشون دور؟! الان یکساله دارین اون روزا رو با خودتون حمل میکنین تازه به فکرِ انتقام هم هستین؟!

ول کن خواهرِ من. بخدا همه این روزا تو زندگیاشون گرفتاری دارن؛لز هیچکس نمیشه توقع داشت

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!

مگه مریضیت چی بوده عزیزم که ناراحتی؟

خودتم بخاطر اونا ناراحت نکن.حال خوبتو نذار بااین فکرا خراب بشه.باور کن مردم هم مشکل زیاد دارن...حالا نمیدونم شاید فامیلای شما از قصد کردن.اما مثبت فکر کن بخاطر خودت نه اونا.چون الان که حرص میخوری فقط خودت اذیت میشی اونا اصلاخبر ندارن.فقط به فکر لذت بردن باش.تنت سالم عزیزجانم😘

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉