2777
2789
خیلی واقعا. من ۴ماه اقدامم.خدا ب بیشتراش رحم کنه من همیشه برا همه که بچه می‌خوان دعا میکنم شما چند ...

منم۳ماهه اقدام عزیزم.ارره واقعا خیلی انتظارسخته😭ان ان شاالله این ماه مامان میشی

منم دیروز احساس کردم هاله انداخته.بعد تو نی نی سایت گشتم ینفر نوشته بود این مارک اگه هاله بندازه شاید معتبر نباشه .یکی ام نوشته بود اگه هاله رو قبل ده دقیقه بندازه درسته نمی‌دونم.انشالله بارداری برات صلوات می‌فرستم .میخوای با ی مارک دیگه بزن.

یه هفته عقب انداختی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز احساس کردم هاله انداخته.بعد تو نی نی سایت گشتم ینفر نوشته بود این مارک اگه هاله بندازه شای ...

اره یه هفته گذشته نمیدونم بخدا شایدفردا گرفتم یکی دیگه دعاکن واسم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فدات عزیزم ممنون.این عکسی ک تازه‌گذاشتمو دیدی؟؟؟

آره دیدم.منم خیلی از بی بی چک سر در نمیارم.دیروزم اولیش بود که گذاشتم.یکم هم بغلاش قرمزه برای تو نباید اونجوری باشه چرا اینجوریه؟یا تو عکس این شکلی میفته؟

تازه هاله معمولا معلوم نمیشه تو عکس

راستی ی سوالی شما برای اقدام اصلا دکتر رفتی؟ کار خاصی کردی؟  مثلاً دندون و قرص و آزمایش و...؟ ...

من سه ماه پیش رفتم دکترزنان ازمایش خون چکاپ کامل دادم باسونو گف مشکلی ندارم شمارفتی؟

نه😑😑بنظرت واجبه ؟؟؟که برم؟ مثلاً چ مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

ان شااالله ک مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی بری خاطرجمعی ک عفونتی کیستی تنبلی تخمدانی چیزی نداری یا چکاپ کامل میفهمی کم خونی چیزی داری یاویتامینات کمه قندت چنده اینارومتوجه میشی باخیال راحت اقدام میکنی تازه اگه به من بودشوهرمم میبردم ازاسپرم ولی نیومد