2777
2789
عنوان

خانواده همسر کار کردن

185 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

خواستم ببینم شما در چه حد تو خانواده همسرتون کمک میکنید و چکار میکنید من خودم معمولا ظرفا رو میشورم و خاهرش اب میکشه خاستم ببینم شما در چه حدی هسین .تو اماده کردن سفره هم کمک میکنم.

من فقط در حد پهن و جمع کردن سفره

اونا هم بیان هیچ کار نمیکنن

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ازدواج قبلیم پدرشوهرم و مادرشوهرم شاغل بودن و من تک عروس ...

اصولا یکی دو شب ک اونجا میمونم ناهار هارو من درست میکردم و ظرف هارو هم میشستم 

موقعیکه رفتیم سر خونه زندگی فقط ظرف شستن بود و اگر مهمان داشت از صبح میرفتم کمکش ( جارو و گردگیری و..)

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....

نه بابا من یکی از خواستگارام دعوتمون کردن میخواستم برم بعد شما میخواستم برم کمک مامامش گفت نکنه میخوای بعد ازدواج ظرف بشوری گفتم چرا گفتم پس چیکار کنم گفت برات دو نفرو میارم کاراتو انجام بدن😂😂😂😂😂😂

👑برای اینکه حالت خوب باشه روز را با داشته هایت شروع کن و به نداشته هایت بگو :به زودی می بینمتون👑

من مادر شوهرم پیره. هر وقت میرم براش کاری می کنم. مثلا یخجالش یا گازش رو میشورم. سالی دوسه بار پیش میاد. هر وقت هم شام و ناهار میریم تنها باشیم ظرفها و آشپز خونه رو مرتب میکنم. اگه بیشتر باشیم کمک میدم 

از این حد فراتر نرو ک بی ارزش میشی. 

دوتا تایپک قبل منو بخون عبرت بگیر. 

البته بستگی ب فهم مادر شوهرت اینام داره چقد بفهمن و ازت قدر دانی کنن. 

ولی در کل نکن زیادی همینا کافیه. 

دوستان وقتتون نمیگیره زیاد دوتا تایپک قبل منو بخونین 

ما قبل بچه دار شدن خونه ی مادر همسرم می رفتیم چون زیاد می موندیم  کمک می کردیم. من غذا می پختم خیلی وقتا و همسرم ظرف می شست و... البته بقیه ی کارا رو خودش انجام می داد. 

از وقتی بچه دار شدیم بیشتر فقط ظرف می شوریم اگر بریم وقت نمیشه کمک دیگه ای کنیم متاسفانه. بعد هم اون موقع تنها بود الان پارتنر داره اونم کمکش می کنه.

اونا هم الان میان اکثر کارها رو می کنن چون من و همسرم خییلی کار داریم جفتمون

کلا بستگی به نوع روابط داره به نظرم. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

منکه میرم اونجا هیچ کمکی نمیکنم چون خواهر شوهرام هستن ۲ تا هم عروس دارن که باهاشون زندگی میکنن.ولی اونا که میان خونمون واسه شام یا ناهار چون تعدادشون زیاده معمولا اونا ظرفا رو میشورن بعدش 

از این حد فراتر نرو ک بی ارزش میشی.   دوتا تایپک قبل منو بخون عبرت بگیر.  البته ...

اره درسته .اما خب ازم تشکر میکنه همیشه.

و اینک تک عروسم باعث م میشه ک اینکارو انجام بدم