2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی شنیدم که میگن سنگین هستش. سنگین یعنی چی دقیقا؟ خیلی دوس دارم بدونم

بخاطر عزاداریای زیادی ک این ماه داره میگن باید صدقه زیاد بدی عزاداری امام حسین و امام حسن و امام رضا و پیامبر ک همه اش تو این ماه..این ماه سنگین یعنی حضرت فاطمه کل این ماه سیاه پوش بوده وقتی ماه صفر تموم میشه مردم میرن درای مسجد میزنن به حضرت فاطمه مژده میدن این ماه تموم شد هرکی یه عقیده ای داره...

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
میشه واضح تر بگی 

میگن شادی اصلا خوب نیست 

شیعه ها ماه ربیع رو ماه عمرکوشون میدونن یعنی ماه شادی 

میگن ماه صفر مختار اقدام به انتقام کرده برا همین اصلا خوب نیست حتی خنده 

میگن چه محرم دوبرابر صفر مهم تره چون چهل روز از شهادت گذشت و 

اربعین حسینی..وفات پیامبر...شهادت امام حسن مجتبی...شهادت امام رضا توی این ماه هس زیاد صدقه داده شه  و سنگین هس ماه

ایشالا حالشون خوب میشه  امن یجیب بگو

اره سنگینه خیلی...جالبه برادرشوهر من با زنش خوب بودن .دقیقاااااا ۳ سال تمام هر سال ماه صفر با هم دعوای سختی میکردن.یه چیز عجیب غریب جوری که جاریم ۲۰ روز میرفت خونه مامانش قهر .بعد فک کن دوباره با هم خوب و خوش،تااااااا سال بعد صفر😐هیچ اعتقادی هم به صدقه و سنگینی صفر و اینا نداشتن

یا مثلا امسال از جایی که اصلاااااا حتی نفهمیدیم کار کی بوده ۶ میلیون بهمون ضرر زدن.دقیقا ۲ صفر😐

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

آره خود پیامبرم گفته نحسه دعا وصدقه باید بدیم تا کمتربشه مام یکهفته پیش شوهرم تصادف کرد البته خودش خداروشکر چیزیش نشد ولی ماشینمون داغون شد

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!