2777
2789
عنوان

بارداری😩

187 بازدید | 19 پست

سلام هفته ۸ بارداریم چن روزع لک بینی و خونریزی کم داشتم رفتم سونو واژینال نه کیسه زرده داشتم نه صدای قلب

سونو گفت پوچه احتمالا چن روزه سقط میشه جوابو ک بردم بیمارستان نشون دادم گفت نمیتونیم به این زودی ختم حاملگی اعلام کنیم هفته بعد یه سونو واژینال دیگه برو شاید قلبش تشکیل شد داریم همچین چیزی؟😐 بعد

امیدوار باشم که تشکیل نمیشه؟پسرم ۴سالشه اصلا علاقه ای به بچه دوباره ندارم😩

راز دل هرگز نگو با محرمت چونکه محرم محرمش نامحرم است 🥴😒🗡️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من هم اینجوری شد سقط کردم.ولی من ارزوی بچه داشتم.

خودش سقط شد یا دارویی چیزی؟اخه من یکم مشکل دارم سرپسرم استراحت مطلق بودم الان واقعا نمیخام با این وضع دوباره ۷ماه بخابم

۵۰/۵۰ تا ده هفتگی هم امکانش هست ولی وقتی کیسه زرده نباشه یعنی پوچه ۸هفته خود به خود سقط میشه مخصوص ...

اوهوم سونوی پنج هفتمم کیسه زرده نداشت اصن گفت با عادت ماهانت حساب کنیم تقریبا ۹هفته ای ولی رشد الان جنین ۶تا۷ هفتس خوب رشد نکرده

خودش سقط شد یا دارویی چیزی؟اخه من یکم مشکل دارم سرپسرم استراحت مطلق بودم الان واقعا نمیخام با این وض ...

معمولا خودش سقط میشه ولی من چون روحیه ام رو از دست داده بودم نتونستم صبر کنم قرص بهم داد بیمارستان یشب خوابیدم.ولی دکترم گفت قرص هم نخوری خودش سقط میشه.همینکه لکه بینی افتادی ینی میخواد سقط شه

هفته ۸ فکر نکنم قلبش تشکیل بشه دیگه ولی به حرف  دکترت گوش کن عزیزم ایشاالله که هرچی خیره

قلب اره ولی کیسه زرده الان سرچ‌کردم گفته بود نهایت هفته ۴تشکیل میشه فک کنم پوچه همون

معمولا خودش سقط میشه ولی من چون روحیه ام رو از دست داده بودم نتونستم صبر کنم قرص بهم داد بیمارستان ی ...

اوهوم مرسی عزیزم😍

واسه من کیسه زرده و همه چی ام داشت فقط قلب نداشت

فداسرت ایشالله ایندفه خدا بهت ی نینیه خوشگلو سالم میده عزیزم ❣

اسی من زود رفته بودم سونو ۵ هفته و سه روز بهم گفت کیسه تشکیل شده اما نی نی توش نیست زود اومدی سونو

رفتم دکتر زنان برگه سونوم رو نشون بدم اینقدر ناامیدم کرد گفت حتما بارداریت پوچ هست بعد کلی استرس کشیدم ۷ هفته رفتم دوباره سونو به زور نی نی رو دکتر دید ضربان قلبش رو هم شنید 

ولی خب باید بیخیال باشی عزیزم اصلا تو صبر کن یازده هفته برو سونو واسه لکه بینی هم شیاف بزار خوب شی

الکی میگن ، من ک از همون اول رفتم دوقلو بود کیسه زرده هم داشتن ، یکیشونم ضربان داشت ، ولی ضعیف ، واسم سقط نکردن گفتن شاید قلبشون کلمل شه، یک ماه الکی سر دووندن بعدش رفتم گفت هیچکدوم ضربان ندارن باید کورتاژ شی ، مشخص بود میدونستن امیدی نی ولیی الکی امیدوارم کردن😖

خدایا شکرت💜