2777
2789
طبیعتش بینظیره و شهروندی اونجا و کالج هاش بهترینن تو دنیا

دانشگاهش برای کسایی که از جای دیگه میان معتبر نیست از دوستای بابام چنتاشون خوندن تو محل کار بعنوان بیسواد نگاه میکنن ولی دانشگاه های المان خیلی بهتره تا انگلیس البته برای افراد خارج از انگلیس برای خود انگلیسی ها بهترینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمرکایی ها زندگیشونو قمار میکنن؟؟؟

همه جوره.نه فقط تفریحی و تو کازینو.

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اونا ایران ندارن با چند هزار سال تمدن اگه قرار باشه آدم تو سختی ول کنه و بره پس کی کشور رو بسازه؟ ...

با حرفت کاملن موافقم و باید برای کسایی که ایران میمونن بخصوص برای نخبه هایی که میخوان ایرانو بسازن احترام زیادی قائلم اما باید قبول کرد که این آدم ها از جون خودشون مایه میذارن و بسیاری از رفاه زندگیشونو از دست میدن

نمیدونم  ولی بهترین سیستم دانشگاهی مختص بریتانیاس

درسته 

ولی شما بری برای تحصیل جای ۴ سال ۲ سال میخونی و اینکه بعضی درس ها برای افراد خارجی ارائه نمیشه برای همین برای مهاجرت تحصیلی خوب نیست 

ولی خب کشور خوبی برای زندگیه

اونا ایران ندارن با چند هزار سال تمدن اگه قرار باشه آدم تو سختی ول کنه و بره پس کی کشور رو بسازه؟ ...

آفرین قهرمان زنده باد دلاور اصلا تو خوبی😅 بمون بسازش مطمئن باش وقتی آباد شد خودمونم برمیگردیم همینجا 😉هیچ جا وطن خودمون نمیشه ولی فعلا حسش نیست خواهر اعصاب مون نمیکشه اینجا😒 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
همه جوره.نه فقط تفریحی و تو کازینو.

راستش اینطوری نیست این چیزیه که ما داریم در موردشون فک می کنیم

ینی این تصورو داریم که آمریکاییا مدام مشغول عیاشی و کازینو فحشا و اینان در حالیکه مردم اونا یکی از سخت کوش ترینای دنیان و به شدت کار می کنن و بعد اون فقط برای ریکاوری شاید کمی خوش بگذرونن که کاملن لازمه

اگه غیر این بود که ابرقدرت دنیا نبودن

آفرین قهرمان زنده باد دلاور اصلا تو خوبی😅 بمون بسازش مطمئن باش وقتی آباد شد خودمونم برمیگردیم همینج ...

منم بریدم والا

اگه تا یه سال دیگه قیمت همه چی چهار برابر نشد هممون ایران میمونیم و میسازیمش

قول قول قول      

هرجایی که ارامش داشته باشم و به اندازه ای که تلاش میکنم نتیجشو ببینم نه مث ایران

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

ایران برای زندگی فقط چون از خانوادم اصلا نمیتونم دور باشم

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
خب میتونی با خانوادت مهاجرت کنی      

هاهاها خوب شد گفتین 😐😐😐😐

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

راستش من نگفتم دوس دارین کجا مهاجرت کنین یا دوس دارین ایران عزیزو به کی بفروشین اصلن میتونین متصور شین قراره تو یه کشور دیگه بدنیا بیاین

والا اون موقع دیگه ایرانی نیستین