2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجا جای دیگه نمیخوام باشم صد بار هم به دنیا بیام همینجا

من اینجا ریشه در خاکم
من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم
من اینجا تا نفس باقیست می مانم
من از اینجا چه می خواهم، نمی دانم
امید روشنایی گر چه در این تیره گی ها نیست
من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم
من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی
گل بر می افشانم
من اینجا روزی آخر از سِتیغ کوه چون خورشید
سرود فتح می خوانم
و می دانم
تو روزی باز خواهی گشت

به قول گلپا:وقتی این ربنا را میخوانند میتونی این رو معنی کنید برای من؟ ما فردوسی داریم فردوسی جلوی عربی خواندن ما رو گرفت. مصر با اون عظمتش زبانش عربی شد. ما دنبال این هستیم که زبانمان را عربی کنیم؟ خوب آقا ما این همه ردیف های موسیقی داریم!اسم خیابون حافظ رو تو شیراز به شجریان تغییر دادندملت خوشحال هستند!😐😐😐

سوئیس واقعا ارزومه ،یکی از بهترین کشورای دنیاسنت😍

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

ایرانم سرزمینم خاکم وطنم 

جای دیگه خاک من نیست حتی اگه هزار سالم توش باشم بازم ته وجودم حس میکنم خونه همسایم 

امیدوارم کشورم روزی انقدرررر اباد بشه از همه لحاظ که ارزوی همه زندگی تو ایران باشه

ولی باز هم ایران واسم یه چیز دیگس هر وقت رفتم اونطرف دلم خواسته زود برگردم 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن