2777
2789
عنوان

حس ششم چقد میتونه درست باشه ؟

138 بازدید | 27 پست

من یکیو خیلی دوس دارم خیلی بهش فکر میکنم دوس دارم بدونم اخرش بهش میرسم و به ازدواج ختم میشه یا نه ، خیلی میترسم چکار کنم خواهش میکنم کمکم کنین  اگه حس ششمتون قویه بهم بگین 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰ درصد

اگر حس ششم داری در مورد من هرچی حس میکنی بگو تا ببینم درست میگی 

🌹🌹🌹منتظر ظهور مهدی صاحب الزمان هستم و به نگاه و یاری صاحب زمان دلبسته ام :خواهرای گلم برای سلامتی امام زمان و ا ن شا ءالله حاجت روایی همه ی بنده های پروردگار یک صلوات بفرستید 🌹🌹🌹
میشه حستو نسبت به من بگی 

ببین اینطوری نمیتونم باید دقیق سوال تو بگی ولی باز سعیمو میکنم البته اگه درست باشه

ی دختر چشم ابرو مشکی هستی قدتم ن بلنده ن کوتاه  

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
اشتباه میگه ، اخه خصوصیات منو کامل اشتباه گفت که 

خداکنه اخه من از خیلیا پرسیدم

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ببین اینطوری نمیتونم باید دقیق سوال تو بگی ولی باز سعیمو میکنم البته اگه درست باشه ی دختر چشم ابرو ...

درسته عزیزم با این پسری که دارم حرف میزنم بهم دروغ میگه یا نه واقعا دوسم داره ؟؟

بعدش کی ازدواج میکنم ؟؟