2777
2789

سلام دوستان من تو این شهر غریبم ۵ ساله ساکنم البته فولادشهرم و تاحالا دکتر خوب و خوش برخوردو دقیق ندیدمو خاطره خوبی ندارم. میخوام برم زیر نظر یک دکتر خوب و درست درمون تو اصفهان،لطفا اگر کسی رو میشناسید بمن معرفی کنید؟ممنون

کمک کن زندگی با تو/یه راه بیخطرباشه/قشنگه خونه باشیو/یه عاشق پشت در،باشه⁦❤️⁩
من محبوبه رضوانی میشناسم اگر بهش بگی فیلم بهت میده  خودم زیر نظرش هستم ولی اصلا بد برخورد نمیک ...

من وزنم بالاست یعنی هم زنان هست هم سونو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم خیلی مهربونیه خانم دکتر رضوانی اصلا بد برخورد نکرده تا حالا  50 تومن ویزیت  ولی اگر ...

اون مشکلی نداره من بیمه تکمیلیم.

اما خیلی دوست دارم یک دکتر خوب داشته باشم که تا۹ماه پیشش برم و برای زایمانم دیگه نرم شهرمون البته اگر دکتر و بیمارستان خوب پیدا کنم.

بله عزيزم  ولی بعضی سونو ها رو خودش میگه کجا برین بهتر و واضح تر نشون میده

چه خوب یکجا دکتر رفتم بزور میخواست از من سونو بگیره واژینال من بهش گفتم نمیخوام برام شکمی بنویس اما اون میخواست از دستگاهش حتما استفاده کنه.⁦☹️⁩

آدرسش کجاست؟و شماره تلفن؟اگر بخوام رژیم میده؟یاهی دعوا میکنه میگه هیچی نخور؟

آدرسش کجاست؟و شماره تلفن؟اگر بخوام رژیم میده؟یاهی دعوا میکنه میگه هیچی نخور؟

نه بابا رژیم غذایی میده عزیزم 

دعوا نمیکنه واسه خودت میگه میگه اگه بیش از اندازه چاق بشی دچار مشکل میشی زایمانت سخت میشه

نه بابا رژیم غذایی میده عزیزم  دعوا نمیکنه واسه خودت میگه میگه اگه بیش از اندازه چاق بشی دچار ...

چه خوب اره خودم که میخوام کم کنم.

بیمارستان مهرگان خصوصیه؟کجاست؟

ادرس مطب ایشون کجاست؟و شماره تلفنشو لطفا اگه دارید؟

خب بیمارستان مهرگان عالیه همون جا هم زایمان میکنن

شما خودتون چجوری وزن کم کردی؟