2777
2789
عنوان

درد زايمان چه جوريه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث میشه روده هات  تمیز بشن موقع زایمان طبیعی که فشار میارین دسشویی نکنی عزیزم

روعن کرچک و باید کی خورد من الان ۳۶ هفتمه درد دارم ولی زیاد نه که زایمان کنم .کی بخورم ؟

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 
انداختنت تك سلولي😁🤦‍♀️

آره من اصلا تحمل درد ندارم انقد داد زدم آبرو واسم نمونده بود فک کن من بخش زایمان بودم دیگه چند تا در پشت هم بسته بودن همه هم بیمارستان خلاصه آبرو واسم نمونده پیش برادرشوهر و پدرشوهر و بابام صدام تا بیرون میومد من خیلی هم ترسو بودم آخه فشار که میومد عوض اینکه زور بدم بیرون خودمو ‌جمع میکردم بچه عوض اینکه پایین باشه کم مونده بود از دهنم  بیاد بیرون بیچاره اومده بود چسبیده بود دقیقا به قفسه سینم  به خاطر زایمان سخت هم که نوزاد مکنیوم ‌کرد اورژانسی سز  کردن

روعن کرچک و باید کی خورد من الان ۳۶ هفتمه درد دارم ولی زیاد نه که زایمان کنم .کی بخورم ؟

نزدیک زایمان که دکتر گفت زایمان باید بکنی من که بستری شدم خودشون بهم دادن خوردم ولی من از ترس هیچیم  تشد😁

نزدیک زایمان که دکتر گفت زایمان باید بکنی من که بستری شدم خودشون بهم دادن خوردم ولی من از ترس هیچیم& ...

منم خیلی استرس اینو دارم که تو بیمارستان دستشوییم نگیره خیلی بدم میاد 

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 

خدا صبر میده به ادم .من خیلی خجالتی بودم اما به حدی درد داشتم اسم تک تک امامارو میاوردم.به حدی دردم زیاد بود زنایی که زایمان کرده بودن برام گریه میکردن.اخرم بعد ۱۵ ساعت درد سزارینم کردن .

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه