2777
2789
عنوان

وابستگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 20 پست
به سلامتی عزیزم اگه از اول سفت و سخت بگیری میشه ولی یکم وا بدی دیگه تا آخر کار خودشو نو میکنن هر کسی ...

شماهم نینی داری؟اره والا من ازالان بشون گفتم روبچم حساسم شوهرم هی بحث میکنه میگه ن اینک مامانم خاست بغلش کنه یااجیم بخابونش غرغرکنی گفتم بچه بایدکنارمادرش بخابه ینی چی هرکی خاست ببرش مگه عروسکه😥خیلی حس مالکیت دارم ب بچم😍عاشقشمممم

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
شماهم نینی داری؟اره والا من ازالان بشون گفتم روبچم حساسم شوهرم هی بحث میکنه میگه ن اینک مامانم خاست ...

اره عزیزم ۴ سالشه من حساس بودم ولی لال میشدم چیزی نمی گفتم حرصم میدادن خدا ازشون نگذره ولی شما حتما مستقیم توی روشون بگو ⚘

من نه منم نه من منم😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم عزیزم میفهممت بخدا الان نینیت پیشته؟

اره عزیزم بعضیا میفهمن وسواس داری بدتر اذیتت میکنن یعنی همه میدونستن من چقدر از بوس کردن بچه بدم میاد مادرش لب بچمو میبوسید همیشه از لج من شوهرمم میگفت از روی دوست داشتن میکنه بچه چیزیش نمیشه میگفتم پس من چی که حرص میخورم میگفت تو حساسی 

من نه منم نه من منم😎